jah és le tudnátok írni, hogy alapblól hogy működik a játék? Miket kell venni, hogyan legyek erősebb, stb.
2013. jún. 15. 20:04
2/10 kalapos22 válasza:
Szia en egy 17/F vagyok,reg jatszok mar :P a gj az aszt jelententi good joob vagyis jo munka a gg ense tudom pontosan de szerintem good good:D tobb oles az majd jon csak jatsz a jatekal.Xinre AD-t vegyel azaz attack damaget:D es eletet(healt) ha van valami kerdesed irj :)
2013. jún. 15. 20:15
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jún. 15. 20:32
4/10 anonim válasza:
A gg-t tudtommal játék végén szokták írni ha jó meccs volt azaz good game rövidítése.
2013. jún. 15. 23:29
5/10 anonim válasza:
Inkább gyere Dota2-zni, sokkal jobb játék, és mindn hős ingyen. A játék maga is sokkal szebb és kidolgozottabb, a pálya sem teljesen szimmetrikus, sokkal izgalmasabb, mégis jobb a balansz.
2013. jún. 16. 00:21
6/10 kalapos22 válasza:
hat veletlenul se jobb a dota2 szarab grafika stb nekem pl nemtetszik:D
2013. jún. 16. 12:27
7/10 anonim válasza:
Hát pont hogy a Dota2-ben a legszarabb a balansz az összes ilyen játék közül. Ezért is hagytam abba.
Gj= good job szép munka
gg= good game jó játék
"Hogyan tudok többet ölni?"
Légy ügyesebb
"Xin-nek miket vegyek? "
vagy tankosra csinálod meg vagy ad-t vegyél neki.
2013. jún. 16. 12:47
8/10 anonim válasza:
Mindent leirtak már, illetve nem.
Xin Zhaot érdemes OFF tankra csinálni, azaz ilzesmi buildet kirakni neki.
Cipönek: Bersekers
Aztán frozen mailet, the black cleaver, The bloodtherter, revenours hidra. Ennyi. Bocs az ékezetek miatt, ill. Ha valamit elírtam.
Jah jelōlj be barátnak, a nevem : cakker
:)
2013. jún. 16. 23:27
9/10 anonim válasza:
Hali!
Először is örülök, hogy egyre több lány játszik a lollal.
Botokon gyakorolj kb. lvl 10ig.
gj=good job, gg=good game
Többet ölni? hmm játssz többet,jönni fog.
Xinnek vegyél ad casterr itemeket. (last whisper,the black cleaver,frozen mallet,akár trinity force)
2013. jún. 17. 21:48
10/10 anonim válasza:
én tudom ajánlani sima adc nek vagyis csak az attack speedre meg az attack dmg -re figyelj és amikor használod az E-t asszem az ugrás (ugrásra gondolok) és utánna gyorsan WQR(ez a kombo mindengy) és annyi volt az enemy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!