Veigar, Heimerdinger vagy pedig Xerath?
Figyelt kérdés
Egyikkel sem játszodtam már a League of legends-ben de már találkoztam az összessel és elég jónak tünnek...nem tudok dönteni.2014. nov. 22. 21:14
1/1 anonim válasza:
Xerath-ot (az újat) szép számmal látni magasabb szinteken is.
Kicsi heimer, oda azért kell skill ÉS nem árt, ha hülye az elelnfél (belerohan tornyaid lő távjába, társaik). Nem mondom, hogy rossz, de normális ellenfelek ellen nem könnyű szegénykémmel.
Veigar-nál jól kell tudni last hitelni, 1 Q last hit + 1 AP (nagy minionoknál több), ha skillel ölsz akkor meg a Q szintjének megfelelő + AP-t kapsz játék végéig. Egy jó veigar 45-50. percre vígan rohangál 1500 AP-val és egy kombóból öli az ellenfelet. Veigar ellen a legnagyobb counter, ha AD-s midest viszel, mivel az ultija az ellenfél AP-jának 80%át üti + alap sebzés.
Szerintem Xerath, ha már meg kell kérdezned kivel akarsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!