League of Legends, Melyiket vegyem meg?
Amelyik jobban illik a te játékstílusodhoz. Ha többet játszol miden, akkor inkább Xerath, de ha szívesebben vagy toppon akkor pedig Irelia.
Mi nem tudjuk megmondani melyik illik hozzád, akkor kell őket kipróbálni amikor ingyenesek :)
Ja, szerintem is Xerath, de igazából, rajtad áll, értelmetlen a kérdés. Egy kis help:
Xerath: embertelen range, az ulti használata viszont megkülönbözteti a jó Xerathot a godliketól
Irilea: elég erős, ha kell, tankosítható, true damage, most nem annyira meta, ahogy én érzem
Viktor: tied a meglepetés ereje, nem igazán ismerik, most kisebb szinten jó eséllyel meglepheted őket az ultiddal párszor, mivel nem burst, szintén nem annyira meta, de van cc, és a dmg is megjön idővel
3!
Az európai LCS tele van Ireliákkal, ami szerintem azt jelenti, hogy meta. Persze attól függ, mit értesz az alatt, hogy meta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!