Lol Vi, Jinx, Lucian, Heimerdinger, Twitch, Rengar, Lee Sin vélemények?
Vi - jó kis jungler meg offtank, hülyét kapok mikor AD-ra építi valaki.
Jinx - jó adc, ennyi
Lucian- szintúgy
HeimerDONGER . én imádom, a rework óta nagyon jó, alig lehet counterpickelni, bár skilles
Twitch - egyik kedvenc adc- de halál ha van az enemyben lee sin
Rengar - a nerf óta használhatatlan
Lee sin - op early, useless lategame. Itt is hülyét kapok mikor AD-ra buildelik.
Amikor full AD-ra építik vi-t akkor semmi értelme.Benyomja az ultiját és mire odaér meg is hal. Másrészt a csapatnak tankra van szüksége, és ez vi szokott lenni, jól tud engaget csinálni, kiszedi az adc-t , és bírja meg tankra van építve.
" twitch és heimer milyen early,mid,lategamebe?"
Mindegyikben jók, bár twitchnek a lategameja verhetetlen, igazi carry. Ami vicces hogy tudja lőni a sárkányt ultival a falon túlról, nem egyszer loptam már el így. Bár kezdőknek nagyon nem ajánlom mint adc-t.
Nekem Zed a kedvenc champem, habár mostanában ritkán játszok vele.
Előnyök: jó burst,OP mid/late game, fun to play,jól menekül/juke-ol, könnyű last hit, jól dive-vol(de vigyázni kell), és az alap skinje is rohadt jó :D
Hátrányok: ranged champek könnyen kizónázhatják early game-ben,sok energy-t zabál, nagyon könnyen counterelheto(pl:zhonya, vagy szinte bármilyen CC)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!