Rengar, VI, LeBlanc, Lee Sin, Yasuo, Jinx vélemények?
milyen véleményt akarsz róluk? Mindegyik champion létezik :D
Rengar eléggé nerfelve lett, VI még mindig üt, LB továbbra is haszontalan late gameben, ha nincs killje, Lee Sin továbbra is erős early nerf ide vagy oda,yasou-hoz sok gyakorlás kell, jinx meg darál
Rengar - Nem tom, nem jatszottam vele, csak kb. egyet, es az is a rework elott volt...:D
Vi -mocsokjo junglis, de nekem nem tetszik. (Es utalok ellene menni Nocttal, mert tankosabb... Ha AD-t epit, akkor megeszem!)
Lee - ot kivetelesen nem kurta szet a rework, meg mindig teljesen jo, es valoban, meg mindig egy picit erosebb az atlagnal az earlyje.
Yasuo - ahhoz, hogy hasznalhato legyen, nem kell tul sok gyakorlas, de azert eleg sok lehetoseg van benne, illetve ha nem projectile alapu az ellenfel, szopas. (Pl. Malzahar) Egyebkent pentagyanus carry, ha nem halsz, de valahogy kihuzod az elso 1-2 nagy itemet, meredeken no a kill potentialja, 30. percre siman megvan 90% crit. (IE + Statik) Es vegtelen fun jatszani.
Jinx - earlyje gyenge (ha Q-val pokeolsz, keves a mana, ha W-vel, akkor is, de legalabb a CD-je is nagy!xD), de b.f./BT utan egy vesztesre allo gameben is tud adckent mukodni, ha pedig beszerzel egy ket early killt, epic snowball. Cserebe nehez vele menekulni. (E-t nagyon el kell talalni, W egy ido utan mar keves, meg mondjuk soloznom nem kene adc-kent...) Szerintem o is vegtelen fun. (Protip: a minigun dps-e sokkal nagyobb, use accordingly!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!