Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauri wowon mennyire veszik...

Tauri wowon mennyire veszik komolyan az RP-t?

Figyelt kérdés
A tauri realm azt írja RP PVP szerver, de a játékosok mennyire ragaszkodnak az RP szabályaihoz?

2014. nov. 10. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Már mondtam, anélkül is bele tudom élni magam hogy ilyenekkel szórakozzak.
2014. nov. 10. 21:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor bennem van a hiba! :D
2014. nov. 10. 21:10
 13/20 Csiß ***** válasza:
A lore-t nagyon jól meg lehet ismerni a küldetések teljesítése közben.Ehez nem kell RP guild.Magyarok közül én nem találkoztam olyan emberrel a 10 év alatt,aki foglalkozott volna a játék RP részével.Pedig nem kevés helyen megfordultam.
2014. nov. 10. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is kerestem ilyesmit, de az ismerősökön kívül senki még csak nem is hallott róla. Nem hiszem, hogy ez bugyuta dolog lenne, ész és fantázia kell hozzá, nem csak gombnyomkodás és netről ellesett talent és felszerelés kiosztások.
2014. nov. 10. 21:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem vagyok vele egyedül! :)
2014. nov. 10. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
A Lord of the Rings Online-ban a roleplay szerverekről kitiltás járhat azért, ha chaten játéktechnikai kifejezéseket, nem Középföldére illő szavakat használ valaki. Aki ezt nem díjazza, menjen normál szerverre.
2014. nov. 10. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Testvér, tedd le a pajzsod ma nem jössz velünk, sérült vagy... Nem heverted ki a legutóbbi csatát - nem jössz raid-re k.cs.g

Most testvérek, adjatok bele mindent! Fény kérlek adj erőt! - nyomd el a cd-t, k.cs.g

Uram, leülök egy kicsit, pihenek.. Elfáradtam - kimegyek sz.arni

Testvér, sok embert veszítettünk a vétkeid miatt - elb.sztad a tankolást k.cs.g

Hát elég aberrált lenne így a WoW...

2014. nov. 11. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:
dettó én is így gondolom.
2014. nov. 11. 18:38
 19/20 anonim ***** válasza:

#17 XDDDDDDDDDDDDDDD

sírok

2014. nov. 11. 19:27
 20/20 anonim válasza:

Szerintem semmi baj az RP-vel. Nem az elsődleges cél, ha játszom, de olykor jól esik kicsit színészkedni úgymond a karakteremmel. Visz egyfajta varázst a játékba. Meg tudja tölteni élettel és vicces.

Azon viszont csodálkozom, hogy sokan gyerekesnek látják. Nem gamer szemmel meg maga a WoW-ozás is gyerekes dolog, mégis mi jogon titulál akkor valaki gyerekesnek egy afféle szórakozást, mint a roleplay? Pozitívumait tekintve hasznosabb tevékenységnek mondanám, mint az a nélküli játékot, mert valóban fantázia kell hozzá, s fejleszti a kreativitást, egy szerepbe való beleélés készségét, írói és színészi készségekkel megáldott embereknek kifejezetten hasznos is lehet, amellett, hogy szórakoztat.

2016. máj. 21. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!