Mást is idegesít, hogy az emberek komolyan veszik Mr. Busta keménykedését? Engem borzasztóan.
Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan miért tettem fel ezt a kérdést. Talán az az oka, hogy annak ellenére sikeres, hogy nem látom, hogy bármilyen értéket felmutatna és ez zavar.
Minden más rapperről el tudok mondani valami erényt. Az akkezdetphiai a csúcs olyan szinten szellemesek a szövegeik és tudnak játszani a szavakkal, hogy a legnagyobb költők között van a helye. Steve Antal úgy tudja megírni és átélni az érzéseit a dalaiban, hogy teljesen magával ragad. Funktasztikusnak hihetetlen stílusa van, a gyors rappelése egy orgazmus a fülnek. Anonim mc-nek meghalok a humorán és olyan közel kerülök hozzá a dalain keresztül mintha a barátom lenne.
Busta meg arról ír dalokat, hogy milyen nagy ember, illetve 10-szeresen eltúlozva a hatásvadászat kedvéért, hogy miket látott. A szövegei nem szellemesek, nem dallamosak, csak egymás után vannak dobálva szavak. Magánemberként pedig teljesen másként viselkedik, mint amilyennek mutatja magát. Ez lejött az interjúkból elég rendesen.
Anélkül, hogy támadnám a rajongókat megkérdezem, hogy milyen piaci rést látott meg? Milyen értéket hordoz ez a zene ami miatt érdemes hallgatni? Mert őszintén nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!