Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauri wowon mennyire veszik...

Tauri wowon mennyire veszik komolyan az RP-t?

Figyelt kérdés
A tauri realm azt írja RP PVP szerver, de a játékosok mennyire ragaszkodnak az RP szabályaihoz?

2014. nov. 10. 20:08
1 2
 1/20 Csiß ***** válasza:
Semennyire.Szerimtem a 99% nem is tudja mi az RP a PVP előtt.Bemész OG-ba vagy SW-be és elég ha a neveket megnézed..Totál lesz**rják az RP-t.
2014. nov. 10. 20:14
 2/20 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem... kár. Szívesen kipróbáltam volna egy magyar szerón. Egy RP-s guild is biztos hangulatos tud lenni!
2014. nov. 10. 20:17
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
Semennyire hál istennek. Én nagyon sok MMO-t játszottam/játszok és szeretek, de az RP-től a hideg futkos a hátamon. Az már tényleg egy magasabb szintje az élettelenségnek.
2014. nov. 10. 20:21
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem éppen értek veled egyet... én sosem függtem rá egyetlen MMO-ra sem, de egy kidolgozott világban való RP mindig is vonzott. Ez csak egy lehetőség a szórakozáshoz, azért is szeretik annyian a wowot, mert rengeteg lehetőséget kínál!
2014. nov. 10. 20:26
 5/20 anonim ***** válasza:
5%
Ööö nem tudom igazán hogy értjük-e egymást, de arra gondolsz RP alatt amikor úgy játszanak az emberek hogy: "Bátor lovagokat keresünk akik részt vennének a Deathwing ellen vívott csatába"? Mert ha ezt hívják RP-nek, akkor szerintem ez tök szánalmas óvoda színvonal.
2014. nov. 10. 20:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Az RP alatt a szerepjátszást értem, mikor jellemmel, múlttal ruházzák fel a játékosok a karaktereiket, s ahhoz ragaszkodva játszanak. Ez a pl. valóban elég bugyutának hangzik, de egy jól kijátszott szerep szerintem igen is színt visz a játékba, és kitolja akár egy MMO élettartamát. Persze ezek csak az én gondolataim... amik onnan fakadnak, hogy mindig is szerettem történeteket kitalálni, és írni. De kíváncsi vagyok, te miért tartod életteleneknek az RP-ző gamereket?
2014. nov. 10. 20:51
 7/20 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem bugyuta dolog az egész, és anélkül is tökéletesen bele tudom magam élni a játékba hogy ilyennel bohóckodjak. De hát kinek mi.
2014. nov. 10. 20:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Értem! Mondjuk én magát a loret is szeretem megismerni... Igaz, kinek mi.
2014. nov. 10. 20:57
 9/20 anonim ***** válasza:
Én imádom a loreokat és rengeteget olvastam utána, de ettől még nekem ez az "rp"-zés nagyon nem adja. :D
2014. nov. 10. 21:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Semmi késztetés arra, hogy "részese légy" a világnak/történetnek? :D
2014. nov. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!