Számítógépes játékfüggőség. Kezelhető?
Bő fél éve már annak, hogy elkezdett vele játszani. Eleinte 1-2 órát, most már egy egész napot is, beleértve az éjszakát. Suliba jár, de csak 2 napot egy héten (esti) és sajnos ott is lehet játszani. Tegnap eljutott odáig, hogy már becézgette is a játékot, meg hisztizett, mert szerverkarbantartás miatt nem volt elérhető. Nevetséges, amit csinál és bár nem vesz el sok időt az életemből az, hogy foglalkozom vele, kezdem unni. Ha átmegyek hozzá vagy talizom vele, akkor is 99%ban a figyelmét a játékra fordítja. Azért játszik, mert ami a valóságban nem sikerül neki, az a virtuális világban igen. Mikor meg mondtam, hogy komolyan erre akarod elpazarolni legszebb éveidet? Azt válaszolta, hogy ez az ő élete, nem az övé, ne szóljak bele és, hogy a játék fontosabb, mint én.
Én 20/L ő 21/F (Nem járunk, régen barátok voltunk ma meg már valamik...)
Majd megunja, hisz egyszer mindent megun az ember.
Mostanában én is sokat játszom, bár már egy idő után idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!