A játékfüggöség szerintetek függöség?
Figyelt kérdés
Szerintem igen...2009. okt. 20. 16:57
1/11 anonim válasza:
Szerintem is. Végül is, ahol szerencsejátékokhoz juthatsz hozzá, ki van írva, hogy (lehet, nem pontosan idézem) a túlzásba vitt szerencsejáték mentális problémákat okoz.
2/11 A kérdező kommentje:
U.I : Nem szerencsejátékokra gondoltam hanem pl. Wow... stb.
2009. okt. 20. 17:03
3/11 anonim válasza:
8 óra játékidő fölött már az. De attól is függ, h a többibe mit csinálsz :)
"Sziasztok, Jenő vagyok. Két éve WoW függő. Nemrég megint rászoktam."- Az anonim kockák gyűlésén mondtam.
4/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 20. 17:53
6/11 A kérdező kommentje:
jójó... de én most a ti véleményeiteket várom...
2009. okt. 20. 18:25
7/11 anonim válasza:
WoW függö voltam volt olyan amikor 40 óráig 5 percekre mozdultam el a géptől kaja stb. Demár nemvagyok az a WoW elveszi az életet rossz játék játsz inkább NFS-el vagy ien játékokal mer télleg nagyon tönkreteszi az életed nekem félig tönkretette.
8/11 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Nem sikerült pontosan kifejeznem magam. Nem csak a szerencseJÁTÉKokra gondoltam, amikor írtam, hanem bármely más játékra is. Ugyanúgy személyiségproblémákat okoz az is, ha (mint az előttem írók is írták) valaki neten, pl. WoW-függő. Van az a bizonyos határ, amikor már annyira a játéknak él, hogy nem veszi észre magát, csak azzal foglalkozik, ahelyett hogy élne. De a nyerőgépek is játékok, és aki tőlük függ, képes a saját megélhetését kockára tenni, az egész fizetését eljátszani.
9/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez játékfüggőség, mármint az ilyen wow meg a többi. Én is volt hogy napi 15! órában játszottam. De igazából a játékhoz sokszor már semmi kedvem nem is volt, csak a társaság miatt jártam oda. Aztán amint lettek "valódi" barátaim, nem játszottam többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!