PS4 vagy XBOX ONE-t vegyek?
# 18
Ne hamarkodd el azért. Attól is függ, milyen játékokkal akarsz játszani, mivel a multiplatform címeken kívül (pl COD, Battlefield, GTA, NFS) teljesen más játékokkal játszhatsz pc-n mint xbox-on. Én pl nem tudnék mit kezdeni egy gamer PC-vel, ha nekem kell az összes Silent Hill, szeretem a Tekkent, a Metal Geart, God of Wart. Aztán ugye a Dark Souls II, Mortal Kombat 9 kijött ugyan pc-re, de őszintén szólva szar velük játszani, külön kontrollert meg nem veszek, ha lehet konzolom is. Amivel meg PC-n tudok játszani, 90%, hogy konzolon is...
Aztán ugye a PC-n jobb a grafika. Oké, akkor majd a 12 éves Pistike PC-n fog játszani, hogy gyönyörködhessen a robbanásokban. A végtelenségig pedig úgysem tudod fejleszteni ugyanazt a gépet, mire jön a következő konzolgeneráció, simán ráköltöttél annyit a gépre, amiből konzolt is vehetnél.
# 26
Senki nem vont vissza semmit, kicsit nézz utána. Most kellene még képben lennie mindenkinek... Az indie játékok nem ingyenesek? Régen nem az volt a lényegük? Vagy csak én élek még a kétezres évek első felében?:D Akkor meg pláne nem játszok ilyesmikkel. Nyomon követem egyébként az Otherworld-öt, rengeteg indie címet bemutattak, valahogy egyik sem fogott meg. Az AAA alatt nem tudom mit értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!