Mit vegyek : XBOX 360; PS3; PS4?
Heló!
Nézd meg, hogy melyik gép játékai jönnek be jobban - itt elsősorban az "only xy" címekre gondolok.
Nézd meg, hogy az adott gép milyen szolgáltatásokat nyőjt, és hogy melyikre van szükséged, mi jön be - blue ray lejátszó...
Továbbá el kell döntened, hogy akarsz-e fizetni a játékokért mindne esetben, vagy nem.
Egyébként én a magam részéről a ps3-at ajánlanám - xbox 360-am van, de szerintem a ps3 exclusive címek között több ütősebb van.
Jó vételt és játékot!
Úgy látom, hogy az új játékok érdekelnek. Akkor viszont PS4-et vegyél. :) A felsorolt játékokból minden megvan ps4-en, kivéve a Crysis 3-at.
Nekem ps3-am van, én a régi játékok miatt vettem, és tetszik. Viszont szemezek 1 PS4-el is, mert a watch dogs vicces volt ps3-on. Grafikailag kb úgy nézett ki, mintha valami 3-4 éves játék lett volna. Viszont cserébe nem szaggatott, viszont PS4-en megy majd 30fps-el, igaz, 950p-n vagy 900-on, nemtudom, de akkor is sokkal szebb lesz, mint ps3-on.
Ezek csupa multiplatformos játékok. Miért akarnál venni konzolt, ha PC-n is megvannak és szebbek is, mint konzolon? Ráadásul próbáltál már meg gamepaddal célozni?
Ha szereted a japán játékokat, jRPG-ket, akkor PS4. Ha nem annyira, akkor nézd meg, hogy mik vannak XBOX-ra és ha tetszenek, akkor vedd meg azt.
# 7:
Ami a konzolon 30, az a PC-n 60 fps... Nagyon gagyik lettek az új konzolok szerintem. De ettől függetlenül az exkluzív játékok miatt lehet, hogy venni fogok majd egy PS4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!