PS4 PS3 Xbox360 vagypedig PCt vegyek? SEGITSÉG
Figyelt kérdés
van 300.000 FT om nemtudok dönteni hogy PS3 vagy box360 vagy ps4 vagy esetleg PCt vegyek. ugye mostmég a PS4 maga a konzol nem tul olcsó de a játékok sem. a PS3 meg olcsobb a játékok is olcsobbak de kitudja hogy még medig lesznek rá játékok.PC re gondoltam edig de az is elavul 3év alat a PS4 re meg 10 évig még lesznek játékok. szóval a segitségeteket kérném ebben.... :)2014. ápr. 10. 17:11
1/10 anonim válasza:
Xbox360-hoz, és a PS3-hoz több mint, 3000db játék van mire a jobbakat kipörgeted 1-2 év, addigra a PS4 és az Xbox One ára lejjebb megy, orvosolják a kezdeti hibákat, és lesznek rájuk bőven játékok is.
100ropiból mindkét last-gen meg tudod venni így kompromisszumok nélkül játszhatsz, és marad 200ropid.
Amúgy az Xbox360 2016-ig biztos támogatott marad állítólag a PS3-is.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi hogy irtál, és akkor semmifélekép ne vegyek PCt ? Mert van most Eza PC m BF3 at high on elviszi
2014. ápr. 10. 19:35
3/10 anonim válasza:
akkor miert akarnál új PC-t? :DD
4/10 A kérdező kommentje:
hát mert van 300.000 FT om (átszámolva.) aztán ha költöznék magyarországra Ps3 at vinném ezért nem tok dönteni .. :D
2014. ápr. 10. 21:05
5/10 anonim válasza:
Szerintem bird ki a mostani pc-vel mert idővel vagy a Ps4-et vagy az Xboxot törni fogják.Addig az ára is alacsonyabb lesz és még játékra se kell költened.A mostani pc-vel egy jó ideig futtatni fog játékokat
7/10 A kérdező kommentje:
szerbiai vagyok :D
2014. ápr. 11. 20:36
8/10 anonim válasza:
szrintem azert vegyel xboxot mert ott nem akad a jatek mint PC n es van hozzá kinect amivel még ugrálni is tudsz.
9/10 anonim válasza:
Azt vedd amelyik címei érdekelnek ha nincs ilyen akkor pS4-et mint mondtad 10 évig jó.
10/10 anonim válasza:
Figy 300.000FT böl minda 3,mat megveheted xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!