Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit vegyek : XBOX 360; PS3; PS4?

Hatnmmondommeg kérdése:

Mit vegyek : XBOX 360; PS3; PS4?

Figyelt kérdés
Nem tudom h melyiket vegyem meg mert nem tudok donteni es nagyon nem is ertem a konzolokat mivel PC-s vagyok de at syeretnek ternni Kornzolra is :)

#XBOX360;PS3;PS4
2014. jún. 10. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az uzletbe arulnak egy PS3-at 40.000 Ft vegyem meg?? Mert meg nem ertem a kozolokat..."

Nézd, lehet, hogy a ps2 modnhatni ősöreg, mégis még ma is toljuk - sőt, a ps1-eet is elő szoktam venni.

Így hiába jöttek ki rég a régebbi konzolgépek, a rajtuk lévő rmeek játékok továbbra is azok.

A grafika pedig még mindig nagyon szép. Nyilván szebb az újabb konzoloké, de pls, egy God of War 3 most is üt és ütni is fog évek után is, ahogy számos rengeteg cím.

PS3 - és xbox 360, ha az tetszik jobban - az alábbiak miatt még mindig jó váalsztás: rengeteg cím, tömérdek "only xy" címmel. Válogathatsz kedvedre, míg a mostani generációra most indul csk be a knálat.

40000 ft a gép, ahogy írtad, gondolom elég osk mindennel. Ennek a közelében sem kapsz mostani generációs gépet.

A játékok is olcsóbbak ps3-ra, xbox360-ra, 4-5 darabot is vehetsz 20000 ft-ért - ha pedig kiütteted, akkor ignyen leszeded.

Továbbá, mint írtam ,a kiváló játékok msot is kiválóak, a grafika pedig elég szép ahhoz, hogy az ember ne panaszkodjon - sőt.

2014. jún. 12. 09:39
 12/14 A kérdező kommentje:
El dontottem hogy vagy PS3 vagy XBOX 360 veszek...De szerintem a ps3 jobb mint XBOX360 es igy Ps3-at akkarok venni...Jo dontes??
2014. jún. 12. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát!A X-box one nak jobb a Grafikálya mint a PS4 nek de azt mondjátk hogy a PS4 elrősebb!!És ingyen netes ez elég jólhangzik :)De a x box onen van elég sok mindnen mint pl:Hangvezérlés Skype ilyen ki + amik elég hazsnosak tudnak lenni nem tudok hát én is ezen gondolkozok hogy most X-box One,PS4?Nekem most X-box 360-om van meg is vagyok vele elégedve szépen fut meg minden!
2014. okt. 17. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod csippelni akkor XOne(X-box One),ha nem akkor te döntessz!A PS4-et nem lehet csippelni mert akkor neki kampec a XOnet pedig igen :)
2014. okt. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!