Szerintetek syndra vagy zed league of legends?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem meg syndrát vagy zedet?? mind a kettő tetszik és szeretek velük játszani. Aki tud válaszolni az válaszoljón2014. szept. 11. 19:01
1/4 anonim válasza:
neked mi esik kézre, ez a kérdés. Egyik AP-s másik AD-s.
Ha most van egy tank/ad jungleretek a toppos túlnyomó részben ads, adc ad, support meg annyira nem üt nagyot (rendes rankeden legalább is), szóval ellenség pakolja az páncélt és kész.
Zednél ilyesmire is figyelni kell. Viszont ha azt veszed, Zed-del elmehetsz top lanere is, míg syndrával inkább csak mid játszik.
De mint írtam, amelyiknek a játékstílusa neked jobban bejön.
2/4 sheepkill válasza:
Próbáld ki mind a két hőst azután lássuk melyik jön be neked jobban.
UI: Gyűlölöm az ilyen kérdéseket xD
3/4 anonim válasza:
Első jól beszél. Syndra nagy előnyét én abban látom, hogy az ultit kivéve minden képessége AoE sebez, illetve ott van a nagy távolságból is működő területi stunja, ezért nagyon erős teamfightokban, pokoli AP burstje van, így az ellenfél kénytelen armor mellet MR-t is venni. Zed is erős hős, de inkább 1 ellenfél kifókuszálására jó, mint csapatban, illetve arra is figyelni kell, hogy csak akkorérdemes vinni, ha a topos vagy jungler AP-s.
4/4 anonim válasza:
Én zedet választanám. Oké, hogy stackelik az armort, de neked és az adc-nek ott a botrk + lw. Emellett zed kiszedi az adc-t és onnantól kb nyert ügy, mert az armort stackelt tankok nem fognak elég dmg-t tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!