Melyik championt unlockoljam a League of legendsben? Melyik championt vegyem meg a három közül? Elise Ahri Syndra
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 18:02
2/6 anonim válasza:
neked kellene tudni ezt, vegulis te fogsz jatszani vele nem mi
3/6 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok hogy nekem kell dönteni és nekem ezek a karakterek jönnek be viszont perpillanat csak egyet tudok venni és nem tudom melyiket válasszam elsőnek.
2013. okt. 25. 18:27
5/6 anonim válasza:
Szia.
Elise-hez eléggé skillesnek kell lenned, jól jön a mides tapasztalat.
Ahri az aránylag könnyű, kb tons of damage, de nagyon könnyen kifókuszolják.
Syndra is olyan kb mint Elise, nagyon nehéz. Igazából egyiket sem ajánlom ha még kezdő vagy, mert beletörhet a bicskád. Inkább vegyél a 6300 IP-ből több kevesebb IP-be kerülő midest. Pl. Lux 3150
6/6 A kérdező kommentje:
Végül Elise-t vettem köszönöm a választ és még nem vagyok olyan tapsztalt játékos de miden azért van tapasztalatom kellő mértékben úgyhogy eddig szerintem nagyon OP kis karakter. ( na majd ha beletörik a bicskám akkor fogok sirni:D)
2013. okt. 28. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!