Miért csinálja ezt? League of Legends, infók lent, nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Amikor rákattolok magára az ikonra, ugye most új lett és rákell nyomni arra, hogy "indítás".
De mielőtt ezt behozná van, hogy rengeteg ideig tölt és azt írja ki, hogy "különbségek kiszámítása" és egy / jel után számolja, hogy éppen hány fájlnál tart.
Ez miért van?
Nagyon idegesítő és a heti hősökről sem akarok lemaradni, mivel most vennék újat.
Már ki is x-eltem és újra behoztam, de ugyan ez.
Mit csináljak vele vagy mitől van ez pontosan?
Köszi szépen előre is!!
2014. szept. 11. 15:44
2/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy csak néha van ez és már azt is kipróbáltam, hogy hagyom, hagy töltsön, de akkor sem töltött be, pedig volt, hogy 2 órán át állt ott és töltött.
2014. szept. 11. 15:49
3/7 A kérdező kommentje:
most is hagyom és már 1500 fájlnál tart... mennyit kell elérnie, hogy végre játszhassak??? :(
2014. szept. 11. 15:49
4/7 A kérdező kommentje:
ja és jobb oldalt akárhány fájlnál tart, azt írja hogy 33%
2014. szept. 11. 15:51
5/7 anonim válasza:
nemtudom nekem is szokott ilyet csinálni de nálam 10-20 perc és vége
6/7 anonim válasza:
nálam van amikor 10 perc alatt végez,van amikor 2 óra alatt
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen tegnap este már 1 óra alatt megcsin. : )
2014. szept. 12. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!