Titeket megríkatott a The Last of Us?
Figyelt kérdés
Csak mert fiú létemre engem igen.. 22/F2014. aug. 16. 17:05
1/3 anonim válasza:
Én nagyon szerettem, de egyáltalán nem érzékenyültem el rajta. Talán az elején egy kicsit kirázott a hideg, mikor lelövik Joel lányát. Nemtudom hogy miért, nálam valahogy a játékok ezt nem váltják ki, pedig biztos jó lehet, mikor ennyire bele tudod élni magad. Most a Walking Deadet tolom, ott is rengeteg olyan részen mentem át, ahol sokan elsírták magukat, engem meg abszolút nem hatott meg, pedig szeretem a játékot nagyon. 17/F
2/3 anonim válasza:
Fiú létemre én is szoktam elérzékenyülni filmek/játékokon de itt semmi ilyen nem volt (igaz nem vittem végig) csak amíg megölik a lányát + utána kicsit játszottam [bár az ilyen fajta lövöldözős játékok nem az én világom] de ez hidegen hagyott
3/3 anonim válasza:
Én végigtoltam a játékot de nem sírtam. Játékokon igazábol soha csak filmeken néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!