Caitlyn vagy Miss Fortune?
Figyelt kérdés
Mindkét adc tetszik de nem tudom melyiket vegyem meg először. Aki szereti valamelyiket vagy esetleg mind kettőt és véleményt tudna írni róla megköszönném. :D2014. júl. 21. 22:08
2/7 anonim válasza:
Egyiket sem.
Caitnek használhatatlan spelljei vannak (főleg az ultija), egyedül a hatalmas range és a passzív miatt szeretik.
Könnyű counterelni (sivir pl).
MF az egyik kedvenc adc-m csak sajnos át fogják alakítani, nem tudni milyen lesz, bár ő se az a tipikus adc.
3/7 Nami the Tidecaller válasza:
Caitlyn használhatatlan spellek: A spelljei miatt az egyik legbiztonságosabb adcarry,earlyben meg eléggé jó a Q.
MF meg már RÉG át lett alakítva,sokkal jobb lett mint előtte.
Ha keveset adc-zel akkor Caitlyn-t vedd, viszont ha szereted a spelleket spamelni/nagy területi sebzést osztani akkor MF-et.
4/7 anonim válasza:
Szerintem cait sokk a nagy range és dmg miatt és nemhiába hogy lcsre is sokszor viszik...miundenképp cait
5/7 anonim válasza:
Nekem mind2 megvan, az egy inkompetens hülye, aki szerint nem ér semmit a Cait, és MF-et meg átalakítják (laza fél éve megtörtént). A Cait nagyon biztonságos a range és az E-je miatt, hatalmas harass damage-el early és middle gameben, de a végjátékra már kicsit csökken az ereje, ha nem nagyon feedelt. MF-é az egyik legjobb early game, de a late game-je kifejezetten gyenge. Azt tartom a nagy hátrányának, hogy semmi escape spellje nincsen, ezért nagyon sérülékeny, a nagyobb range-el rendelkező ADC-k simán leverik.
6/7 A kérdező kommentje:
Cait-et vettem és nagyon tetszik. :)
2014. júl. 24. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!