A League of Legends-ben csak gyakorlás kérdése hogy valaki jó legyen?
Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, eléggé megtetszett, aránylag megy, viszont van, hogy simán elver pár kari, úgy hogy meg sem tudom sebezni. Dianával kezdtem és eddig csak vele voltam, viszont megvettem Miss Fortunet ma és vele nem nagyon megy jól a játék... :/ Mondjuk eddig csak győzelmem volt, de Diana valahogy jobbnak tűnt, illetve az a problémám vele, hogy a múltkor összekerültem egy másik Dianával, aki viszont tömegmészárlást tartott és a mi csapatunk meg sem tudta sebezni, szóval akkor elvileg ha "gyakorlok" én is tudnék úgy játszani? Illetve hogy tudom fejleszteni magam? Vagy mire kell figyelni stb...
Előre mondom, hogy nem vagyok egy nagy lol függő csaj, csak ilyen délutáni időtöltés munka után, szóval ilyen fizetős dolgokat meg stb-t ne írjatok! Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!