Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-ben szerinte...

League of Legends-ben szerintetek Miss Fortune vagy Caitlyn a jobb? (indokoljátok is)

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 18:48
 1/4 Bak Bálint ***** válasza:
Az attól függ. Mind2 nagyon jó de mf az early game-ben erős a cait meg late gameben. Cait-et csak akkor vedd meg ha rendesen farmolsz mert neki ez az alapja. Az mf meg jó akkor ha jó cuccai vannak megfelelő időben. Ami azt illeti én a cait-re szavaznék.
2013. jan. 11. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Viszont Mf-nek sem árt a jó farm, és ő is kegyetlen jó tud lenni, ráadásul AOE-ultija van, ami teamfightoknál kiváló, cait ultiját meg dodgeolni lehet, szóval szerintem MF :)
2013. jan. 11. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Haverommal ha Mf Blitz kombót játszunk mindig nyerünk, csak ajánlani tudom. Caitlyn nem olyan jó szerintem bár ő is erős tud lenni
2013. jan. 11. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő tetszett, nem tudnék dönteni a képességeik alapján, illetve az alapján, hogy milyen volt velünk játszani, így Miss Fortune-t választom mert jobban néz ki :D Emellett a röhögése nagyon állat :D Mármint a támadás közbeni :D
2013. jan. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!