League of Legends Caitlynt vegyem meg, vagy Thresht? (többi lent! )
Szerintem szörnyű az Annie support, én maradnék a rendeseknél.
Thresh első suppnak nem igazán jöhet be, mert a hookkal meggyűlhet a bajod. Várj vele, majd ha ingyenes lesz, kipróbálod.
Caitlyn véleményem alapján az egyik legsokoldalúbb adc, inkább őt mondanám, hogy hamarabb vedd meg.
"Szerintem szörnyű az Annie support, én maradnék a rendeseknél."
Csak a legretardáltabb support,level 6-on lesolozza a másik csapatban lévő adc-t.Meg a stunjával kizónázza az egész botlanet.
OFF: Főleg boton játszok, az Annie support hasztalan, ha ismered Anniet. Egy Sivir simán kijátssza a pajzsával. Meg amúgy se nagy szám, nem tudom miért erőltetik, én mindenesetre örülök, mert az enemy Annie support általában wint jelent. Csak nem nekik.
ON: Thresht ne erőltesd ADC-nek, de supportnak nagyon op. Még kis szinten is, megfelelő rúnákkal, meg mastery-kel. Akkor vedd át inkább a killeket, ha az ADC amúgy béna és nem igazán tudja mit kezdjen magával.
Viszont ha ADC a mained, akkor inkább vedd meg a Caitlynt, és vegyél egy Sorakat v. Sonát supportnak, ezekkel nem túl nehéz játszani, és nem is kerülnek olyan sokba, mint a Thresh. Így ha supportkodni kényszerülsz, akkor is tudsz vinni egy rendes supportot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!