A world of tanks-ban szerintetek az e100 miben jó és miben rosz? Tehát mondjatok véleményt az e100-ról.
Nos E-100 előnye: jól páncélozott, viszonylag jó ágyú az átütése kevés 235 mm, de cserébe 750 alapsebzés nagyon király és szeretem. :)
Hátránya: lassú (törzs és toronyforgás), menekülésre nem alkalmas jármű, ha a fronton bent szorultál és nem kapsz segítséget és körbevetted véged, önjárók ezeket lövik E-100, Maus, Jg.Pz. E-100 mert iszonyat lassan mennek bárhova. E-100-al városba a legjobb menni vagy egy olyan részre ahol közel vagy az ellenséghez és tudod lőni őket :P szerintem ennyi, de amúgy egy iszonyat élvezhető tank :) Remélem tudtam segíteni ;)
Nekem meg volt az E-100 (igaz már több éve) és nem volt a szívem csücske. Szó se róla nagyon jó tank ha jól kezelik, de nekem annyira nem jött be.
Előny: Erős páncél, sok élet, jó tűzerő (megjegyzem én a 128-as löveget használtam inkább mert igaz nem sebez akkorát, de jobb az átütése és a tűzgyorsasága és pontossága (akkor még arany lőszert csak aranyért lehetett venni)). Szerintem közép és kis távolságon a leghatékonyabb.
Hátrány: Nagy célpont, artymágnes, lassúcska.
Összességében szerintem egy korrekt tank és aki szereti a nehéz harckocsikat és tudja is használni őket annak be fog jönni. Én nem szerettem, de nem is utáltam amolyan semleges volt nekem. Ez viszont az én hibám nem a tanké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!