Az SX gitárokról légszíves mondjatok nekem véleményt, tapasztalatokat, mert egyik barátom azt mondta hogy első elektromos gitárnak teljesen megfelel Ha nem jó akkor miért?
ilyen gitárt szeretnék vásárolni ha jól emlékszem 25000-27000ft
Nekem a jobb legszélső egy valamilyen mixerféle :D
Én nem nagyon ajánlanám az SX gitárokat. Okosoktól olyan mondatokat hallottam, hogy az ilyen gagyi minőségű gitárok csak elveszik az ember kedvét a gitározástól, s amúgy ez tényleg így van, ha belegondolok :)
Az általad megemlített árért kíváló minőségű hangszert tudsz venni használtan, de mivel kezdő vagy, még olcsóbban is simán kijössz. A Squier Fender -t nagyon ajánlják, sokkal minőségibb, mint ez az SX, a squier legalja a bulletstrat, de kezdésnek az is tökéletes, épp az imént láttam itt a GYIK -on, hogy egy srác 19 -ért venne egy ilyen squier -t kábelekkel, tokkal, egyéb tartozékokkal és egy 10W -os erősítővel (!!!). Keresni kell az ilyen ajánlatokat, nagyon jók szoktak lenni a jófogáson, apródon, illetve a gitárshop -on. Nem kell félned, általában ezek a "használt" hangszerek alig voltak használva, vagyis olyant kell nézni!:) De az ilyen SX, Soundsation, powerstate (ha gyárt) és társait nem ajánlom!
Üdv!
Igen.
De ez hogy jön ehhez a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!