Mondjatok kerlek egy velemenyt a bithorlo-rol!?
Mihez képest?
Free reg van per pill, erős középkategóriás oldal.
Nem nagy szám oldal. Legalábbis annak,aki ritkább/kevésbé ismert dolgokat szeretne(film,zene,stb.),annak nem. Kb ugyanaz van mindegyik torrent oldalon,csak más a "körítés".
A teracod-hoz képest szerintem jobb(attól még,hogy fizetős a regisztráció,nem lesz jó a tartalom),a beloadot pedig nemrég bezárták technikai okok miatt,és ahogy hallottam,minden adat elveszett,úgyhogy nem hiszem,hogy lesz belőle akármi is. Bár talán rosszul tudom,lehet,hogy volt valami mentés az oldalról.
Mindenesetre a kereső nagyon béna volt,a tartalom is csak kicsivel jobb/több,mint más oldalakon.
Igazán értékelhető szerintem csak az nCore,de azért ott sincs fent minden. Ha persze free reg van bithorlo-n,akkor viszont mindenképp megéri beregelni,mert kezdetnek nem rossz oldal. Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!