Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL vagy a barátnőtök?

LOL vagy a barátnőtök?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal, és kb 1,5 éve kezdett el lolozni (league of legends).

Egész nap azzal játszik, az egyetemen bukik folyamatosan, de szerinte ez azért van, mert "semmilyen mérnök nem végez 3,5 év alatt"

Nem beszél csúnyán, de amikor játszik, olyan csúnya szavakat mond, amiket soha nem is hallottam még.

Úgy viselkedik mint egy őrült...szerintem egy 22 éves FÉRFI ne lolozzon, ha ennyire nem bírja kezelni a játék által kiváltott indulatait.

Volt hogy dobálta a laptopját, olyan ideges volt a játék miatt.

És a legrosszabb, hogy mostanában engem is elhanyagol emiatt, észre se veszi, ha napokig nem beszélünk, nem ír, mert csak lolozik

Meg fogom neki mondani, hogy vagy én, vagy a lol.

Szerintetek gonosz vagyok? Ti mit választanátok?

2014. jún. 21. 18:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ha én egy multissal komolyan játszok(mainesitem, de nem feltétlen azzal a céllal, hogy legjobb legyek) akkor 2000 óra alatt nem unom meg. Az egy másik kérdés, hogy hány hónap/év míg elérem ezt a játékidőt.
2014. aug. 26. 22:10
 32/40 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele?
2014. aug. 26. 22:44
 33/40 A kérdező kommentje:

Azota se hagyta abba...es mar raadasul tobb mint 100.000 Ft-ot beleolt a jatekba

Most megint ugy erzem h nem birom tovabb.... De most azt mondta, hogy kevesebbet fog jatszani...

2015. okt. 9. 00:09
 34/40 anonim ***** válasza:
ha már 1 éve elviseled nem mindegy? XD
2015. okt. 9. 01:05
 35/40 anonim ***** válasza:
Te jó ég 100k-t elkúrt erre?! Most kevesebbet fog játszani mi? Minden függő ezt mondja.
2015. okt. 9. 20:32
 36/40 anonim ***** válasza:
2015. okt. 11. 19:27
 37/40 anonim ***** válasza:
Ha én beleölnék 100k-t valamibe, akkor azt valószínűleg nem hagynám csak ott.. De mindenkinek kell valami elfoglaltság. Van aki autó/motor mániás és állandóan azt bütyköli, abba is bele lehet ölni 100k-t, sőt.. Szóval úgy kell felfogni, mint 1 hobbit, te gondolom, hogy itt mindenkinek van valami elfoglaltsága, amit szívesen csinál. Ti feladnátok, ha Valaki megkérne rá?
2015. okt. 12. 21:43
 38/40 anonim ***** válasza:
Ha valaki idegbeteg egy játék miatt és a játék párkapcsolata rovására megy, én attól az embertől nem kérnék semmit.
2015. okt. 13. 18:44
 39/40 ATOMAIZER válasza:
Hááát... figyelj , a lol egy sport. És természetes ha barátod lolozás közben dobálja a laptopjá és kármokodik. Ki nem csinálja ha lolozik? Én, a báttyám, az unokatesóm , az unoka báttyám, a haverjaim ... nem akarlak megnántani de én (Lány) nem tudnék dönteni a lol vagy a pasim között (bár mondjuk nincs pasim) de ha lenne akkor is ha mind a ketten lol-ozunk akkor pls megértenénk egymást. Ezz neked szerintem nem sokat segítettem, de azért gondolj bele
2016. júl. 21. 05:57
 40/40 ATOMAIZER válasza:
Nem pls, hanem PL csak mellé írtam (bocs)
2016. júl. 21. 05:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!