Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL vagy a barátnőtök?

LOL vagy a barátnőtök?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal, és kb 1,5 éve kezdett el lolozni (league of legends).

Egész nap azzal játszik, az egyetemen bukik folyamatosan, de szerinte ez azért van, mert "semmilyen mérnök nem végez 3,5 év alatt"

Nem beszél csúnyán, de amikor játszik, olyan csúnya szavakat mond, amiket soha nem is hallottam még.

Úgy viselkedik mint egy őrült...szerintem egy 22 éves FÉRFI ne lolozzon, ha ennyire nem bírja kezelni a játék által kiváltott indulatait.

Volt hogy dobálta a laptopját, olyan ideges volt a játék miatt.

És a legrosszabb, hogy mostanában engem is elhanyagol emiatt, észre se veszi, ha napokig nem beszélünk, nem ír, mert csak lolozik

Meg fogom neki mondani, hogy vagy én, vagy a lol.

Szerintetek gonosz vagyok? Ti mit választanátok?

2014. jún. 21. 18:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
80%
Véletlenül rontsd el a gépét egy téglával.
2014. jún. 23. 13:49
 12/40 anonim ***** válasza:
#11 miafasz?XDDD
2014. jún. 23. 16:40
 13/40 anonim ***** válasza:

találd meg az aranyközéputat! :D

de azért te legyél az elsö

2014. jún. 28. 08:30
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
adj neki p*ncit
2014. jún. 28. 17:57
 15/40 anonim ***** válasza:
Először is: NE HAGYD HOGY ELJUSSON LV 30 RA ÉS ELKEZDJEN RANKEDEZNI. Ha ez megtörténik onnantól csak még idegesebb lesz, még durvább szavakat fog mondani és mivel majd úgy érzi nincs a megfelelő szinten még többet fog játszani. A lol egy ilyen játék mindenki idegeskedik rajta (bár én már csak ritkán :D ), szóval ezen ne lepődj meg. Viszont ha elhanyagol akkor ezt mondd meg neki.. Ne kezd egyből azzal, hogy vagy a lol vagy te mert valószínűleg most még azt mondaná, hogy a lol.. és az senkinek sem lenne jó.. később meg megbánná...... áh ez hosszú :D szóval először csak mondd neki, hogy játsszon kevesebbet és legyen egy kicsit többet veled. Menjetek ki sétálni ha időtök engedi vagy egy mozi esetleg. Vagy ha ezekre nemet mond.. neked kell kézbe venni az ügyet (már ha szereted ennyire de gondolom igen különben ez a kérdés nem lenne) és átmenni hozzá.. ott pedig már tudsz rá úgy hatni hogy ne a lol ra figyeljen.. :DD legalábbis szerintem.. a kiabálásokat pedig hagyd rá és helyeselj pl ha azt mondja hogy mekkora f*s a team akkor csak bólogass és helyeselj.. remélem segítettem de lehet csak össze vissza írtam mindent :D bocsi a hosszú válaszért.
2014. jún. 29. 00:07
 16/40 anonim ***** válasza:
Te miért nem LoL-ozol vele?
2014. jún. 29. 01:18
 17/40 MetanHU ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy ezzel gonosz , meg hát ilyen állatságot egy szar játék miatt mint a lol hogy dobálja a laptopját hihetetlen,ő már nagyon be kockult ha leakarod a lol-ról szoktatni az kb olyan mintha az alkoholistát akarnád leszoktatni a piáról,de egyébként ha már ennyire kocka szerintem 80% hogy a lolt választja .
2014. jún. 29. 09:30
 18/40 anonim ***** válasza:
LOL. forever. Fontos kérdés amúgy
2014. jún. 29. 09:34
 19/40 anonim ***** válasza:
Vidd át a géped és nyomjátok LAN-ban, talán rá is jön, hogy milyen jó veled lenni.
2014. jún. 29. 19:35
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

utolso: az nem jó

Tudod miért?

Mert tök mindegy milyen szerepet töltene be szegény lány, valószínű hogy nem lenne profi, és ezért a pasija csak leoltaná és ugyan úgy kiabálna vele is

2014. júl. 1. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!