LOL vagy a barátnőtök?
5 éve vagyunk együtt a barátommal, és kb 1,5 éve kezdett el lolozni (league of legends).
Egész nap azzal játszik, az egyetemen bukik folyamatosan, de szerinte ez azért van, mert "semmilyen mérnök nem végez 3,5 év alatt"
Nem beszél csúnyán, de amikor játszik, olyan csúnya szavakat mond, amiket soha nem is hallottam még.
Úgy viselkedik mint egy őrült...szerintem egy 22 éves FÉRFI ne lolozzon, ha ennyire nem bírja kezelni a játék által kiváltott indulatait.
Volt hogy dobálta a laptopját, olyan ideges volt a játék miatt.
És a legrosszabb, hogy mostanában engem is elhanyagol emiatt, észre se veszi, ha napokig nem beszélünk, nem ír, mert csak lolozik
Meg fogom neki mondani, hogy vagy én, vagy a lol.
Szerintetek gonosz vagyok? Ti mit választanátok?
Párommal 4 éve vagyunk együtt,és amióta ismerem lolozik.
Eleinte nekem is gondjaim voltak,mert Párom rengeteget játszott,én meg úgy éreztem engem hanyagol.
Végül azt a taktikát alkalmaztam,hogy én is elkezdtem lolozni,s Párom ezek után sokkal kevesebbet játszott a lolal.Azt vettem észre inkább velem szeretne több programot csinálni,a lol és a kockulás második helyre csöppent.
Ugyan ez volt mikor elkezdett magic-ezni :D Én is elkezdtem :D Vagy közösen játszottunk,vagy végül Párom más közös elfoglaltságot javasolt.
Tehát: 1.ülj le,és higgadtan beszélj vele a dologról.Hogy ez az állapot téged nagyon zavar,és ha fontos vagy neki,akkor mihamarabb változtasson a helyzeten.
2.ha van hozzá kedved,kezdj el te is lol-ozni,hátha bejön az a taktika,hogy kevesebb lol lesz és több te ;)
3
Én azt javasolnám, amit az utolsó is írt. Az lenne szerintem is a nyugisabb megoldás, hogy odaülsz mellé és megkéred, hogy tanítson meg játszani. Lehet idővel még te is megszereted, ki tudja, lehet hogy te sem unatkoznál, ha neki esetleg játszani lenne kedve. Játszhatnál vele.
Én is ezzel rontottam el 1,5 éves kapcsolatot, hogy volt olyan időszakom, hogy sokat játszottam, konkrétan ott vezettem le a feszültséget. És nekem például jól esett volna, ha a párom nem azt mondja, hogy oké, itt legyen vége mert nem foglalkozol velem, hanem mondjuk azt, hogy taníts meg játszani. Hidd el, még örülni is fog neki, hogy a barátnőjével játszhat. :)
Huhh, ismerem az érzést, csak nekem nem a pasim, hanem a nővérem csinálja ugyan ezt. Ordítozik és őrjöng, ha valami rosszul sül el, pl. ha béna a supportja.
Én is nagyon szeretem a lolt, de én egyszerűen nem tudok kiakadni tőle. :D
És csatlakozom a #25-öshöz. :) Szerintem beválhat. :)
Sok lany LoLozik (Eddig meg csak5-el talakoztam)
Lehet te is megszeretned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!