LOL vagy a barátnőtök?
5 éve vagyunk együtt a barátommal, és kb 1,5 éve kezdett el lolozni (league of legends).
Egész nap azzal játszik, az egyetemen bukik folyamatosan, de szerinte ez azért van, mert "semmilyen mérnök nem végez 3,5 év alatt"
Nem beszél csúnyán, de amikor játszik, olyan csúnya szavakat mond, amiket soha nem is hallottam még.
Úgy viselkedik mint egy őrült...szerintem egy 22 éves FÉRFI ne lolozzon, ha ennyire nem bírja kezelni a játék által kiváltott indulatait.
Volt hogy dobálta a laptopját, olyan ideges volt a játék miatt.
És a legrosszabb, hogy mostanában engem is elhanyagol emiatt, észre se veszi, ha napokig nem beszélünk, nem ír, mert csak lolozik
Meg fogom neki mondani, hogy vagy én, vagy a lol.
Szerintetek gonosz vagyok? Ti mit választanátok?
miért? :D
nekem sajnos pont nem az...
Mindenkepp allitsd valasztas ele, es probalj mas programokat is beszervezni, hogy kevesebb ideje legyen jatszani, nem jell egybil teljesen leszoknia csak vegye eszre hogy mit veszithet.
Es ne engedj neki ha konyorogni meg igergetni kezd,
Ha ennyire kocka nemkizárt , hogy a lol- t fogja választani .
Szerintem szoktasd le róla , ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!