Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL vagy a barátnőtök?

LOL vagy a barátnőtök?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a barátommal, és kb 1,5 éve kezdett el lolozni (league of legends).

Egész nap azzal játszik, az egyetemen bukik folyamatosan, de szerinte ez azért van, mert "semmilyen mérnök nem végez 3,5 év alatt"

Nem beszél csúnyán, de amikor játszik, olyan csúnya szavakat mond, amiket soha nem is hallottam még.

Úgy viselkedik mint egy őrült...szerintem egy 22 éves FÉRFI ne lolozzon, ha ennyire nem bírja kezelni a játék által kiváltott indulatait.

Volt hogy dobálta a laptopját, olyan ideges volt a játék miatt.

És a legrosszabb, hogy mostanában engem is elhanyagol emiatt, észre se veszi, ha napokig nem beszélünk, nem ír, mert csak lolozik

Meg fogom neki mondani, hogy vagy én, vagy a lol.

Szerintetek gonosz vagyok? Ti mit választanátok?

2014. jún. 21. 18:39
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
ja, 21/L vok
2014. jún. 21. 18:41
 2/40 anonim ***** válasza:
Ez azért elég komikus :DD
2014. jún. 21. 18:43
 3/40 A kérdező kommentje:

miért? :D

nekem sajnos pont nem az...

2014. jún. 21. 18:49
 4/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem vagy gonosz. Ha ez így neked nem jó, akkor lépni kell. Amúgy én simán a LoL-t választanám. Na jó csak vicceltem.
2014. jún. 21. 19:04
 5/40 Vagra Ádám válasza:
Én nagy kockának tartom magam de ennyire túlzásba sosem vinném, egyértelműen le kéne szakadnia a lolról, főleg ha te úgy érzed hogy elhanyagol.
2014. jún. 21. 19:15
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp allitsd valasztas ele, es probalj mas programokat is beszervezni, hogy kevesebb ideje legyen jatszani, nem jell egybil teljesen leszoknia csak vegye eszre hogy mit veszithet.

Es ne engedj neki ha konyorogni meg igergetni kezd,

2014. jún. 21. 19:27
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szinten nem bír magával játék közben, akkor nem vagy gonosz. Mondjuk nekem is volt nehezebb időszakom 2-3 hónapig, mikor a játékokban vezettem le a feszültéget, 2 egér ment tönkre akkor. Ha alapjáraton nem bírja fékezni magát játék közben, akkor baj van, de ha ez egy új dolog, akkor beszélj bele.
2014. jún. 21. 20:20
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez kezdődő játékfüggőségnek tűnik. Nem csak téged hanyagol, hanem a kötelességeit is (egyetem). Talán kiforrja magát a dolog és abbahagyja, de nem valószínű, nem veszi észre magát.
2014. jún. 21. 22:36
 9/40 anonim ***** válasza:
Magától nem fog leállni.
2014. jún. 23. 13:08
 10/40 anonim ***** válasza:

Ha ennyire kocka nemkizárt , hogy a lol- t fogja választani .

Szerintem szoktasd le róla , ha lehet.

2014. jún. 23. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!