Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends:Mi az a stack?

League of Legends:Mi az a stack?

Figyelt kérdés
LeBlanc-nál hallottam róla,de nem tudom mi az.Jaa meg azt sem tudom mi az a burst. Ha valaki tudja akkor legyen szíves mondja el nekem.

2014. jún. 10. 09:50
 1/5 anonim válasza:
100%

Burst = Rövid idő alatt nagy sebzés

Stack = Különböző képességek / tárgyak ahol halmozni lehet a hatást, pl:Bloodthirster, Mejai, Nasusnál a Siphoning strike, Rengar iteme. Ezeknél szoktak "stackelni"

2014. jún. 10. 09:58
 2/5 savanyújóska ***** válasza:

Jaja, stack eredetileg vermet jelent, itt ugye a halmozódó hatások. További stackelődő képességek (a teljesség igényével, de úgyse fogom tudni az összeset):

Jax passzív, Riven Q, Sword of the Occult, Vayne W, (Caitlyn passzív), Volibear W, Yasuo Q, Feral Flare (illetve ha megveszed a Lanternt, akkor már a Machetevel öltek is beleszámítanak), Mastery: Frenzy, Sanguine Blade (csak Howling Abyss), Guinsoo's Rageblade, Wit's End, Twitch passzív, Tresh passzív, The Bloodthirster, (Static Shiv), (Ashe passzív)

2014. jún. 10. 10:26
 3/5 savanyújóska ***** válasza:
Jellegzetes burst championok: LeBlanc, AP Tristana, Kassadin, Zed, Akali, etc. Általában az AP-k szoktak burst sebzést kapni, mert őket nehezebb tankosítani, az Ad burstok kisebbek. (Illetve Yasuo nem, de nála ugyanúgy vagy burst, vagy tank, mint az AP-knál.)
2014. jún. 10. 10:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Értem...de amúgy az nem egy kicsit igazságtalan hogy 15-20 perc alatt óriási sebzést érnek el ezek a karakterek,és nem lehet megállytani őket?
2014. jún. 11. 13:38
 5/5 anonim válasza:
köszi a választ!
2017. ápr. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!