Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Ban és...

League of Legends Ban és Report rendszer?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mik azok a tényezők amikért banolhatnak. A reportok egy idő után elévülnek? A Ban meddig tart?

2014. jún. 8. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:

többféle ban van, van chat ban, tiltás ban és abból is lehet 1 nap 1 hét, örökre tiltás.

Bármiért reportolhatnak.

2014. jún. 8. 15:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Kaptam ilyen figyelmeztetést a játéktól mert reportoltak valamiért. Akkor most banolni fognak? A reportok elévülnek egy idő után?
2014. jún. 8. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is kaptam már olyat, és még nem bannoltak sosem. Ne aggódj emiatt, sokszor a barmok csak össze-vissza reportolgatnak mindenkit, nem kell komolyan venni. Akkor kell egyedül félned, hogyha tényleg szabályt szegtél. S nem, ha valaki bénán játszik, nem számít szabályszegésnek, kivéve akkor, ha valaki szándékosan feedel
2014. jún. 8. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
És miféle szabályok megszegéséért banolhatnak? Én semmi rosszat nem csináltam csak játszottam a játékomat mint mindig. És félek hogy az össze-vissza reportolgatásért egyszer banolni fognak.
2014. jún. 8. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
nem fognak.
2014. jún. 8. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Le vannak írva, hogy miért bannolhatnak.

Nagy vonalakban azért, ha:

-Sokat káromkodsz, szidsz másokat

-Szándékosan az ellenséget segíted, tehát elárulod a csapattársaid pozícióját, etc

-Ha szándékosan feedelsz

-Ha sokszor vagy AFK

-Ha sokszor leavelsz

Igazából nem kell félni a banntól. Ha normálisan viselkedsz, nem lesz semmi baj. Különben meg ha sokszor reportolnak, akkor felülvizsgálják a helyzetet, szóval nem csak vaktában bannolgatják az embereket.

2014. jún. 8. 22:57
 7/7 anonim válasza:
Azért tudnak bannolni ha bénán játszom? tehát volt hogy 0/7 ben voltam és végig azzal fenyegettek hogy reportolnak
2016. márc. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!