AMD Sempron (tm) 2200+ procival tudnám vinni a S. T. A. L. K. E. R shadow of chernobyl-t?
Képernyővezérlő RADEON 9600 SERIES
Videomemória 128,00 MB
Képernyőfelbontás 1024 x 768
Képernyővezérlő RADEON 9600 SERIES - Secondary
Videomemória 128,00 MB
Képernyőfelbontás NULL x NULL
Teljes memória 511,48 MB
Mindhárom.
A Sempron 2200+ egy nagyon régi belépőszintű proci, valamikor 2000 környékéről (plusz-mímusz egy év), a memória kevés és lassú, DDR1, legjobb esetben is 400Mhz-es, a videokártya gyenge. Még ha véletlenül 9600XT-ről van is szó, akkor is.
Ez a konfig kb 2005 környékéig volt alkalmas játékra, a Shadow of Charnobyl 2007-es. Úgy találtam, a minimum gépigénye köszönőviszonyban sincs a valósággal.
A régebbi gépem, amit 5 éve cseréltem, ilyen volt:
Intel Celeron 2,4GHz (Northwood mag, talán a Sempron 2500+ volt ilyen erős)
Sapphire Radeon 9600Pro Atlantis Advantage (gyári tuningos, még tovább húzva GPU 520, memória 500MHz-re)
768MB DDR 400MHz
Gyakorlatilag játszhatatlanul szaggatott. Rosszabbul futott, mint a Crysis. Az alsó végen nem optimalizálták túl jól, az ajánlott gépigény alatt szerintem nem is éri meg próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!