League of Legends ZED! Bővebben lent! Vélemény?
Heló!
Helyzetfüggő. Ha ap ellen megyek, szinte biztos, hogy hexdrinkerrel kezdek. ha két ap is van az ellennél és láthatóan sok gondot fognak okozni, akkor magic re cipőt veszek mobility helyett. ha ad ellen megyek, valószínűleg ruineddel kezdek. aztán black c..
ezek mellé blood t., és egy last wosper mindenképp. utolsónak pedig vagy guardian, vagy banshe, vagy omen.
Nincs meg, de elég sokszor voltam vele mikor free volt.
Amivel kezdek az Long Sword, és abból építek egy Bloodthirstert, utána Hydra (vagy fordítva, Hydrát az aktívja miatt szeretem nagyon), majd TBC.
Last Wishper, és a Recommendedből pár item. Tankosítani nem szoktam...
Azért tetszik, mert könnyen lehet vele aprítani, és ahhoz képest, hogy 90%-os difficultyja van, nem olyan nehéz használni sem.
"A botrk egy szar zedre,nem autoattackos hős"
Van egy dolog a botrk esetében, úgy hívják: aktív képesség.
Nem véletlenül alap tárgy Zednél.
"helyyette még a statikk is jobb a passzívjával"
Black Cleaver. Egyértelmű, hiszen a rúnáknál lévő armor pen nem elég a későbbiekben, továbbá ez elengedhetetlen, mégha last wispered is van.
Pont a last wisper mellett a két legfontosabb tárgyat kihagyni, vagy leszarozni zZdnél, háááát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!