Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder Melyik nemzettel...

Difectlyhun kérdése:

War Thunder Melyik nemzettel kezdjem? Többi lent

Figyelt kérdés

Na csá. Most kezdtem a játékot.. azaz beléptem főmenü és ki is léptem :) szal melyik nemzettel célszerü kezdeni gyors fejlödés céljából? értem ez alatt: legjobb manöverezhetöség/legjobb fegyverzet stb stb.. illetve minden nemzethez egy kis ismertetö melyik gépet érdemes huzni ... aki szeretné kiprobálni annak itt a link: [link]

vagy fel is vehettek ingame:faplordgodx azt mehetünk együtt :)

2014. jún. 5. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs olyan hogy erdemes, jatsz azzal a nemzettel es repullofajtaval ami neked szimpatikusabb...

ha most azt irnam hogy japan, akkor tutti azt huznad mert valami nevtelen a neten azt mondta, legyen mar sajat velemenyed!

2014. jún. 5. 15:28
 2/4 Warren Scott ***** válasza:

#1-nek igaza van.

Elsőre ki kell tesztelned melyik nemzet első gépe fekszik neked. Ebből kb. le tudod vonni a következtetést, hogy milyen karakterisztikái lesznek a későbbi gépeknek.

Azt hiszem én, személy szerint az oroszokat javasolnám, mert viszonylag hamar ki lehet fejleszteni náluk a nagy tűzgyorsaságú fegyverekkel és gyors fordulókra kihegyezett vadászt, és nem utolsó sorban náluk már játszhatóak a tankok is :P

2014. jún. 5. 15:47
 3/4 A kérdező kommentje:
és a spitfire jól muzsikál? bombázók közül nem kérdés h amcsikat huznám.. csakhát azoknak a vadászai nem a legjobbak állitolag :(
2014. jún. 5. 16:33
 4/4 I.B.T. ***** válasza:
100%

Egyet kell értenem az előzőkkel.

Én az oroszakkal vagyok. Irtó jó velük ölni ha kitanulod/kitapasztalod a 37mm-est.

Most vettem meg vasárnap a mig9est. Mondjuk az nagy csalódás volt mert háááát nem az a leggyorsabb, legjobb fordulással rendelkező gép. Egy párszor már majdnem agybajt kaptam mikor rajtam egy meteor vagy egy amcsi és mikor meg leráznom (fordulnék stb), egyszerűen amig nincs "lendületben" mintha állna egy helyben:D Viszont a mig15bis (a legjobb jet az oroszoknál) viszi a prímet. Már alig várom.

Egyébként ha érdekelnek az adatok ráviszed (gondolom már rájöttél) az gépre a Researchban az egeret és megmutatja mi téma.

A spitfire-ről annyit, hogy az elején tunkolós gép (Van egy jó néhány ammo-ja:D) majd mikor minden lövege 20mms kicsit rá kell koncentrálni a célzásra is:D. A fordulási, emelkedési sebességet nézd meg magadnak. Egy időben eljutottam valameddig az angoloknál de otthagytam mert inkább az orosz gépeket választottam mert szerintem sokkal nagyobb kihívás (bár a mig9 még így is húzós, bár nem mondom, h nem lehet vele ölni).

2014. jún. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!