Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder melyik nemzettel...

Difectlyhun kérdése:

War Thunder melyik nemzettel érdemes kezdeni? Ami jó gépekkel . és/vagy jó fegyverzettel rendelekzö gépeik vannak? Egy kezdö számára? Esetleg nemzetekröl infok is jöhetnek

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
mind1 melyen nemzet, a jatekos tudasa a lenyeg nem hogy milyen gepben uj
2014. máj. 20. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
mármint h melyikkel milyen.. pl német gépek miben elönyösek/hátrányosak stb stb
2014. máj. 20. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Ezt pedig szépen kitapasztalod játék közben vagy használod az INGYENES Google varázslatot....
2014. máj. 20. 22:57
 4/5 Warren Scott ***** válasza:

Kezdőként vagy az amerikai vagy az orosz gépeket javasolnám (ez mondjuk egyén kérdése, hogy kinek milyen a játék stílusa, így csak a saját tapasztalatomra tudok alapozni)

Az amerikai kezdő gépek sebesség és tűzerő tekintetében hajszálnyit erősebbnek érződtek nekem a többi nemzet gépeihez képest, viszont lassabbnak éreztem a fordulást.

Olyan játékstílushoz passzol ahol rárontasz valakire aki kevésbé előnyős helyzetben van mint te és pontos célzással leszeded. Ha nem szedted le, akkor nem érdemes azonnal visszafordulnod érte, mert mire félig jutsz a fordulásban már te leszel a céltábla. A kicsit nagyobb sebességet kihasználva kerülj ki a lőtávból és ha lehet, dombok takarásában forulj vissza még egy támadásra.

(persze csak akkor ha nem követnek, mert ha igen akkor reménykedj, hogy kitart az előnyöd és az ellenfeled nem túl tapasztalt xD)

Az orosz kezdő gépeknek a tűzgyorsasága jobb és némileg fordulékonyabbnak éreztem őket. Ez olyankor előnyös, ha hirtelen fordulásból nem szoktál eltalálni egy célt, vagy ha viszonylag pontatlan lövéseid/sorozataid vannak.

Földközeli harcokra használtam őket, mert ha valaki rám tapadt, még mindig megpróbálhattam a domborzatra kenni őket alacsonyan repüléssel és sok irányváltással ahogy megpróbáltak leszedni.

Ismétlem, ezek csak a kezdő "reserve" gépekre vonatkoznak és csak az én benyomásaimat tükröző vélemények, nem szent írás és nem garancia.

2014. máj. 21. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdőként orosz vagy angol gépek a legjobbak. Nagyon jó mindkettőnek a fegyverzete (az angolhoz kell egy kis idő mire beindul, de addig is kárpótol a remek manőverezhetősége).

Az oroszt azért, mert nagyon szívósak és remek tűzerejük van, az angolokat azért, mert szintén remek tűzerejük van és nagyon jól manőverezhetők, így könnyebb őket kezelni egy újoncnak is, aki a természetesebb dogfight (egymást körül keringenek a gépek, inkább horizontális manőverek dominálnak) harcmodorban harcol, hiszen nem járatos még a légiharc egyéb technikáiban.

2014. máj. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!