Miért nem fut el a War Thunder Grund Forces a gépemen?
Figyelt kérdés
Intel core i3-2310m, 4gb ram, radeon hd 7470m (1gb). Low-on is teljesen játszhatatlan. Egyszer 60-70 fps aztán lemegy 10 fps-re,össze-vissza ugrál. Battlefield 4 high-on jobban fut mint ez.#War Thunder #grund forces
2014. máj. 25. 15:24
1/1 I.B.T. válasza:
Helló! Gyenge a processzorod, meg ne low-on játszál vele hanem mikor elindítod a játékot (ahol beállította low-ot) ott menj rá arra, hogy custom és amit tudsz húzd le, én nekem csak a render resulution van maxon (a repülő/tank grafikája)
Én így szoktam játszani vele, nekem 2.2es a procim és 25-35fps között mozog a tankos rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!