6300-as jungle lol?
Kha most elég durva nerfet kapott 4.7ben.
Elise meg veszettül skilles de ő is erős.
Rengar/Heca most nincs a metában és nem annyira erősek most.
Szerintem VI az ideális. Earlybe nem túl tankos de nagyon mobilis és jól lehet vele gankelni is.
amik jók junglebe: Jarvan 4, Vi, itt mind van CC, ami elég fontos 1-1 ganknél. Heca se rossz, csak azt könnyű counter junglezni és ott a vége.
De próbálkozhatsz Jax jungle-vel is, az is elég erős tud lenni.
Elise az megint olyan, hogy AP kell neki, de a Feral Flare olyan erős még mindig, hogy teljesen kiszorította az AP-s junglereket (aki nem hiszi nézzen dia/challenger streamet).
Nautilus bár papír az elején, de azzal is elég jól lehet gankelni, menekülni stb és nagyon tankos lesz a végére.
Volibear jungle-t is látni, bár nekem az nem jött be.
De nem feltétlenül 6300as junglert kell venni. Az, hogy annyiba kerül nem garancia arra, hogy olyan jó is. Nem az ára a fontos, hanem a skilljei. Én VI-t vagy Jarvan-t vinnék, esetleg Nunu-t ha nagyon counter junglerezni szeretnék.
Heló!
Csak azt válaszd, amivel úgy érzed, hogy menni fog az eredményes játék, tehát kipróbáltad, és érezted a karaktert.
Hiába jó jungler Kha Zix, például nekem nem megy vele, ellenben Hecával, Vi-vel... igen.
Akiket viszont ajánlott - sőt -, hogy beszerezd, és tudd is használni, az Warwick és Udyr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!