Melyik volt az első 6300 champetek? League of Legends?
És miért pont őt vettétek meg?
És hogyan voltatok/vagytok megelégedve vele??
Jinx
Azért vettem meg mert kipróbáltam amikor free volt és ugy gondoltam hogy ez a legjobb ADC karakter.
Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve :)
most több mint 6300 ip-m van, szóval nem tudom mi tévő legyek...
lehet, hogy összespórolok kb 10 kilóig, és azután veszek 2 champet(rivent már meg akartam venni, de olyan közel voltam a 6 kilóig, hogy inkább spórolok,)
Volibearhez mit szóltok?? Igaz csak egyszer játszottam vele, de nekem bejött.
És ezek közül: Fiora, Elise, Zyra, Jinx, Nami, Vi, nektek mely champek jönnek be?? Megérik a pénzüket?
Dariust nem említettem, mivel szerintem nem ér meg 6300-at. Nem rossz champ, de annyit nem adnék érte.
Vi-vel még nem játszottam, a többi említett champpel igen.
Tudom mindegyik más lanen jó, de mégis melyik a favorit?
Elise nekem nagyon tetszik, mivel nagyon gyorsan tudok vele fejlődni, általában első szoktam lenni, aki eléri a 18-as szintet, pedig szinte csak a jungleban vagyok.
Hát, mi pont Dariust vettük meg először. (Osztott account.) Nem én játszom vele, barátom mainje, ő meg van elégedve vele. Ha neked nem éri meg a pénzt, akkor persze nem javaslom.
A felsoroltak közül talán Fiora, de csak azért, mert ismerek egy piszok jó játékost, akinek ez a mainje és brutálisan tolja.
Fiorat meg fogom venni, de nem most.
Jinx meg pont ezen a héten free, szóval kipróbálom és majd meglátom melyiket veszem meg.
Az én első 6300-as champ-em ziggs volt.
Hogy miért?
Minden lane-en megállja a helyét és szerintem fantasztikus élmény vele játszani. ( még supportnak is láttam amikor free volt)
q: kidob egy bombát ami szépet sebez
w: ledob egy TNT-t és ha felrobban le stunolja + elrepíti az ellenfelet ( érdemes az enemy alá dobni, úgy hogy feléd legyen közelebb. Ha felrobbantod, akkor betud repülni
torony alá. Utána csak egy lassítás és máris free kill )
e: Lassító bombákat helyez ki
r ( ulti) : Kb az 1/3-ad mappon egy meghatározott helyre kilő egy hatalmas bombát ( menekülő ellenfelek ellen tökéletes)
Diana.
Nagyon megtetszett, amikor free volt, nagyon jól ráéreztem, szerintem a Q markja az enemyre nagyon jó dolog, mert utána cd nélkül ugorhatsz rá az ultival.
Eleinte meg kellett szoknom, meg sokszor félrement a Q (néha persze még most is:D), de az elejétől kezdve smartcasttal használom (nem látom értelmét a másiknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!