Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyek a 'legjobb'...

Szerintetek melyek a 'legjobb' FPS játékok?

Figyelt kérdés

A legjobb mindenkinek mást jelet. A követelmények: FPS (First Person Shooter), viszonylag új és esetleg multiplayer is van hozzá.

Amelyek nekem tetszettek: Counter-Strike Source / Global Offensive, Fallout 3, Borderlands, Battlefield 1942 / Bad Company 2 / 3 / 4, Call of Duty 1, The Dead Linger, Far Cry 3, Hitman Codename 47 / Contracts / Blood Money, Serious Sam 1-ek / HD-k / Revolution / 2, Grand Theft Auto 4.

Neketek melyek tetszenek?

2014. máj. 6. 18:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

amennyiben tudsz angolul viszonylag jól, (ettől még TÖLTSD LE A MAGYARÍTÁST ANÉLKÜL NEM FOGOD ÉLRTENI HA CSAK NINCS FELSŐFOKÚD ANGOLBÓL!!!!) akkor bioshock 1, bioshock 2, bioshock infinite

én ezt a sorozatot imádom egyszerűen tökénetes a játék. komolyan mondom, olyan storyline van, hogy egy amerikai film sírva elbújik mellette. de komolyan. és az infinite szerintem grafikailag is szép, a másik kettő inkább ilyen "dark" feelinges de nagyon jó! (az infiniteben is megjelenik a dark feeling de ott már nem az egész játékban van jelen.) próbáld ki mindenképpen szerintem! sajnos multiplayer nincsen, de ha végigjátszod megérted hogy nem is kell az oda. örülök hogy nincs, a multizni akarsz cod, vagy haverokkal borderlands vagy esetleg kipróbálhatod a Planetside2-t ami egy elég jól sikerült open world (NAGOYN NAGY játékterű) FPS. Jó játékot amit itt leírtam az pár hét játékidő elleszel egy darabig... :D

2014. júl. 18. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:

kedvenceim: half life,soldier of fortune,far cry, blood,wolfeinstein,duke nukem 3D,sin, kingpin,max payne,

no one lives forever,counter strike,...

2015. szept. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!