Szerintetek melyek a 'legjobb' FPS játékok?
A legjobb mindenkinek mást jelet. A követelmények: FPS (First Person Shooter), viszonylag új és esetleg multiplayer is van hozzá.
Amelyek nekem tetszettek: Counter-Strike Source / Global Offensive, Fallout 3, Borderlands, Battlefield 1942 / Bad Company 2 / 3 / 4, Call of Duty 1, The Dead Linger, Far Cry 3, Hitman Codename 47 / Contracts / Blood Money, Serious Sam 1-ek / HD-k / Revolution / 2, Grand Theft Auto 4.
Neketek melyek tetszenek?
Call of Duty 1-től 4-ig (kiv. a 3)
Battlefieldek(kiv. a 4)
ArmA-k
Medal of Honor (PS2-s részek)
A Hitman és a GTA4 nem is fps, azok TPS-ek : ) Igaz van a hitman 2-től asszem fps mód, de amikor a karaktert látod hátulról, az TPS :D (Third Person Shooter)
Nekem kedvenceim: Ghost Recon/Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2
Rainbow Six Vegas 1-2
Deus Ex
megőőő... van több is, de nem jut eszembe
Látom van a kérdező felsorolásában zombis is, úgyhogy akkor javasolnám a DayZ Standalone és a Dead Island játékokat is.
A másik kérdésedre a válasz pedig, hogy az RPG a Roleplaying Game rövidítése, ami kb. szerepjátékot takar.
Megjelenítésükben általában TPS (a nézd-a-hátam nézet) a favorit, de láttunk már izometrikus nézetet is mint a Diablo sorozat darabjai.
Kapcsolódo téma az MMORPG (Massively Multiplayer Online RPG - rohadtul sok játékossal online tolt multiplayer RPG xD) lásd még Star Trek Online a klasszikus, többnyire sztori orientált értelemben, és kicsit pörgősebb stílusban az APB Reloaded formátumában, ahol a sztori annyira nincs előtérben, inkább háttérként szolgál a kicsit GTA feelinges játékmenethez.
WOW! Ez A Válasz! Köszi! :)
De ha tudtok még játékokat, nyugodtan írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!