Fifa 14 ben melyik a legjobb csapat?
Figyelt kérdés
elszeretnék indulni egy xbox bajnokságon és a nem túl jó játéktudásomat így ellensúlyoznám :D köszi a válaszokat2014. máj. 5. 23:14
1/11 anonim válasza:
Arsenal, Barca ezek a kedvenceim :D Lealázok velük mindenkit 14/L
3/11 anonim válasza:
Tök mind1 milyen csapattal vagy, ha nem tudsz játszani. Ha játszunk haverokkal általában elverem õket 2 és fél csillagos random csapatal is, hiába vannak egy Chelseavel vagy egy Reallal.
Azt tudom javasolni, hogy találd meg a játékstílusodat. Pl én szeretem a távoli lövéseket és a cseleket, ehhez illik a Real, erôsebb brazil csapatok, PSG. Neked egy olyan csapatot tudnék ajánlani, ahol minél gyorsabb játékosok vannak benne jó védôkkel. Ha megszerzed a labdát átfutod a pályát és a kapusnak már csak belövöd. A legjobb ilyen csapat a Real Madrid.
4/11 anonim válasza:
Ja még annyit hogy a csapatodhoz alakíts ki egy jó alakzatot is. Én egy 3-2-5 szerûséget használok. Ha átjutnak félpályán, csak beadással próbálkozhatnak, de ha jól hozod ki a kapust akkor sima. Egyébként az sp. Charleroinak nagyon bugos kapusa van, alig kap gólt :D
5/11 anonim válasza:
klasszikus xi a legjobb,de arealt mondanám még, jol lehet kontrázni veluk
6/11 southpark250 válasza:
még jó hogy a Barcelona a legerösebb csapat messze a játékban mind támadásilag mind védekezésileg a számok nemhazudnak és egy 94-es messivel ennyi
7/11 anonim válasza:
Az oszt igen. És, a real a legjobb a játékban a gyors játékosai miatt, de legyen neked igazad :)
8/11 southpark250 válasza:
neeem legyen neked igazad a játék helyett végűlis van annyi eszed hogy te is simán összedobj egy FIFA részt, a 2016-osat kezd is el te fejleszteni szerintem
9/11 southpark250 válasza:
gyorsaságilag mellesleg meg Messi,El Shaarawy, és Neymar a topp 3-as ebböl messi meg neymar Barcás
10/11 anonim válasza:
Aubameyang, Walcott, És Mathis Bolly a top3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!