A Sims 3 csalások (X-boxon) a kiegészítőkre is vonatkoznak?
Figyelt kérdés
Mármint, ha csinálni akarok egy simet az elején akkor ha benyomom a csalás kódot (Lt+Lb+Rt+Rb) akkor több haj v. ruha lesz?2014. márc. 8. 21:08
1/5 anonim válasza:
X-boxon nem tudsz ilyen csalásokat csinálni:/ Ott ilyen "karma power" van aminek a segítségével tudsz földrengést,új hajat/arcot csinálni. Valahogy meglehet oldani hogy legyenek új ruhák/tárgyak de ezt így nehezen tudnám neked elmondani. Most kezdtél el x-boxon játszani?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen és néztem 1-2 csalásos videót ami tényleg működik. Azt viszont nem tudom, hogy működik-e a csalás a kezdeteknél is.
2014. márc. 8. 21:26
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak hallottam h lehet csalni. Nem rég lett X-boxom és csomóan írták h tök sokat lehet csalni. Már kipróbáltam, és tényleg működik. Az elején sajnos nem volt alkalmam kipróbálni.
2014. márc. 8. 21:29
4/5 anonim válasza:
pl: milyen csalást tudsz csinálni? és hogyan?:) Akkor segíts nekem:)
5/5 A kérdező kommentje:
X-boxon játszol? Mert ha igen akkor leírom: Elinditod a Simet, ha betöltött, nyomd meg a Start nyilat. Ha benne vagy azokban az opciókban hogy : Save stb. nyomd le egyszerre a Lt Rt Lb Rb-t aztán rámész arra , hogy igen alkalmazni akarod a csalásokat... El kell mentened a játékot. Ha megvan bemész a Built & Buy-ba ott a family inventory, ott kiválasztod a Super Lámát. Kirakod vhová a lakásban. Bemész a Live Mode- ban és ott ha rá mész a Lámára feloldhatsz minden Karma Powert... 50.000 dollárra ha rákattintasz hozzáadja a pénzedhez! Ha nem X-boxon játszol akkor nem tudok segíteni! Ha mégis X-boxon játszol, Jó játékot kívánok! :))
2014. ápr. 19. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!