Miert nincs a sims 3-mamban pince es szokokut?
Figyelt kérdés
-Tavaly is megvolt a jatek es volt benne.
-Most felraktam es nincs...
Mit csinaljak?
*Koszi.:DD
2014. márc. 8. 15:05
1/5 anonim válasza:
Frissítetted? Mert bizonyos verzió előtt nem volt a játékban ezek a dolgok elérhetők.
2/5 A kérdező kommentje:
koszi.. :D
de hol kell frissiteni?
nem vagyok nagy kompizseni...
2014. márc. 9. 15:01
3/5 anonim válasza:
Amikor indítod a Sim 3-mat, előjön egy ablak, a Sims 3 Indítópanel. Na itt van a nagy Play gomb amivel indítod a játékot, alatta meg egy menüsor. Üdvözlet - Letöltések - Feltöltések - Telepített Tartalom - Játékfrissítések.A Játékfrissítések-re klikk és elkezd keresni majd felajánlja, hogy frissítse és ok és letölti, telepíti és minden rendben, ez jó néhány percig is eltarthat. Utána Play és elvileg a problémád megoldódik.
4/5 A kérdező kommentje:
Probaltam de kiirja hogy nem tud kapcsolodni az "EA download mangerrel".
2014. márc. 9. 17:56
5/5 anonim válasza:
Akkor letöltöd a Sims 3 superpatch-ot ezt:
ezt letöltöd és telepíted és működni fog, ha eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!