Sims 2 összeomlik egy ikerszülésnél, mit lehetne tenni?
Vagy egy családom a Sims2-ben, és amikor a terhes nőci szülne, és mindig kiírja, hogy 2 gyere érkezik, mindig lefagy, majd összeomlik az egész... Legalább 10-szer próbáltam már betölteni a mentést, még azt is kipróbáltam, hogy kiköltöztettem a családot, majd vissza, de akkor is. Más családokkal tudok játszani szerencsére, azoknál nem fagy le, csak ennél az esetnél. Más járt már így?
Nem szeretném újratelepíteni, mert rengeteg mindent haladtam már többi családokkal. Van esetleg valami más megoldás az újratelepítésen kívül?
problémák lehetnek:
1.a simsedet a játékba csináltad vagy beleraktad?mert ha a beleraktad akkor valoszínü azért fagy
2.ha vannak benne ilyen kiegészítők pl ruha..stb akkor lehet azért
3.az is lehet hogy valami nem jó a simsedbe pl valami fájl vagy hasonló
4.ha ezek közül egyik se lehet akkor nem tudok mást mondani csak hogy töröld a családot és csináld újra és ha úgy se megy akkor telepítsd újra:/..remélem segítettem valamit
Szia, nagyon köszi a választ! :)
Elgondolkodtatott, amit írtál, és ugyan kiegészítőt nem használtam, de cheat-et igen, mert az egyiküknek olyan szürkés a bőre, amit a játékban mannequin-nek írnak, lehet, az volt akkor a baj, nem pedig az ikrek.
Hát akkor szerintem letörlöm szegény családot, és megcsinálom őket cheat nélkül, mert ezek szerint ezt nem szereti a játék. :S
Köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!