Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Adjak még egy esélyt a League...

Bombajofej8 kérdése:

Adjak még egy esélyt a League of Legends-nek?

Figyelt kérdés

Hello!

Én egy 19 éves diák vagyok,aki ebben a tanévben érettségizik.

Az osztályomban(azon belül informatikai csoportban) van nekem 4 osztálytársam,akik League of Legends-eznek már évek óta.

Én 2012.decemberében kaptam meg Skype-os ismerősőmtől egy Dota 2 meghívót.

Elkezdtem játszani vele és nagyon tetszett,beleöltem eddig 500 órát a játékba és megkérdeztem az osztálytársaimat,mit gondolnak róla.

Az egyik azt mondta,hogy neki nem tetszik a courier és megkért,hogy csatlakozzak hozzájuk LoL-ozni.

Beleegyeztem.

Elkezdtem úgy 2013.januárjában LoL-ozni,főleg support karkaterrel,mint Soraka-val,Sona-val és mint secondary support,Morganaval.

Felvettem őket barátnak,de mikor meghívtak engem premade teamre,de a meccsek nagy része defeat lett.

Le is szóltak engem,hogy miért nem vagyok jó és segítettek abban,hogy mit csináljak supportként.

Betanultam a wardolási helyeket,az itemek vételét,az assistot,stb..

Ha fent voltam,ők többször sose hívtak meg játszani.

Aztán jött,hogy random emberek miatt noob-oztak le.

Sajnos én egy ideges kedvű vagyok és ez miatt könnyen depresszióba estem.

A nyarat Dota 2-éssel töltöttem,megvettem Medusa-nak a The Forsaken Beauty Set és néztem a The International-t is minden este.

Sajna a Dota 2-ben is kaptam pofonokat,"lenoobozás"-t oda-vissza,akár orosztól,akár nem orosztól és az miatt is depresszióba estem.

(OFF:Júniusban megvettem a StarCraft II-t és azzal is kezdtem ismerkedni,habár az első vett RTS-em a C&C 3 volt)

Az új tanév kezdetén az egyik osztálytársam meghívott magához kockulni és akkor találkoztam a osztálytársam volt osztálytársaival.

Eleinte normálisnak tűntek,de amikor meghívott az osztálytársam újra magához szilveszterkor,akkor mások voltak.

(OFF: Megvettem a StarCraft II: Heart of the Swarm-ot és találtam egy magyar group-ot,amiben nagyon jól éreztem magamat,mert minden pénteken volt gyakorlás és nagyon segítőkészen támogattak)

Amikor 3v3-aztam velük közösen velük,együtt voltam velük egy csapatba,én,mint Thresh.

Miután 5 death-et szereztem be,az egyik kérdezte tőlem:

"Hé,te mennyit játszottal eddig Threshel?"

Mondtam: "sokat."

Ő válaszol: "Hát akkor jobb ha gyorsan uninstallálod a LoL-t egy életre".

Én azon az estén megfogadtam,hogy ott hagyom a MOBA játékokat egy életre és nem érdekel,hogy mindenki ezzel játszik,akkor én leszek az egyetlen,aki nem fog.

Másnap eladtam minden Dota 2 itememet,amit tudtam a Piacon és letöröltem a LoL kliensemet a gépemről és a pendrive-ombról.

Úgy próbáltam kitörölni a fejemből a LoL-al kapcsolatos emlékeimet,hogy kijátszottam a Metal Gear Rising: Revengeance-t és az Assassin's Creed III-at és még úgy,hogy nem olvastam el azokat a híreket GameStaron és PGO-n,amibe benne volt a LoL.

Az egyik vett egy Teemo-s sapkát,így amikor rajta van,eltakarom az arcom,mert úgy érzem,hogy amikor valami LoL-al kapcsolatosat látok vagy hallok,mint ha azt hallánam,mintha valami visszahívna,hogy menjek vissza játszani tovább.

És most ez a helyzet.

Level 27-esként hagytam ott a játékot.

Mit ajánlatok,mit csináljak?

Folytassam tovább,mert ha folytatom,lesz értelme és eredménye a tettemnek vagy hagyjam abba és menjek vissza StarCraft II-zni?

2014. febr. 20. 23:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
De menő itt valaki, hogy a Lolba szarrá ver valakit fél kézzel lvl 17-esen :D Eleve, a LoL-ba mit kell tanulni? Az összes tárgy passzív, nincs deny, semmi. Van 3 képességed, és azokat nyomogatod sorba, meg 10 percente elnyomsz 1 rúnát. 4 gombot kell használni összesen. Erre vagy büszke, hogy ezt elsajátítottad? Gyere akkor dotázni, mutatok neked olyan hőst, hogy hónapokig csak vele tolod, és még utána sem leszel képes vele átlag feletti szinten játszani,
2014. aug. 22. 16:46
 22/25 anonim ***** válasza:
21. igen a lol-al könnyű megtanulni játszani,csak jól játszani nehéz,eddig egyik nagyszájú dotás se tudott pár game alatt megtanulni normálisan játszani még is mindegyik szájhős,nem furcsa?:D
2014. aug. 22. 17:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor azok abból a dotás rétegből származhattak, akik valszeg azért akartak LOL-ozni, mert a dotát nem bírták. Dotában minden körben van vagy 3 játékos, aki 0-16-ba van, még 2000 óra után is, és általában ez az a réteg, aki áttér a Lolra.
2014. aug. 22. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem mintha védeném bármelyik oldalt, de LoL-ban is van aktívja a cuccoknak, valóban nincs deny (nehéz megszokni), a rúnákat nem nyomjuk sehová, hanem meccs előtt beállítjuk, és adnak egy passzív "alapbuff"-ot. Ennek megfelelően kb. ugyanannyi gombot kell használni, mint DOTA-ban, bár kevesebb a passzív képesség (ezt meg a lolról dotára áttérve nehéz megszokni) és nincs Invoker. :) A két játék között komolyabb eltérés, ami nehezíti kezdő szinten a meccset talán az, hogy nincs locked camera (lolban ez kezdőnek hatalmas segítség), jóval kisebb a manapool (kevesebb képesség, ehhez képest lolban spameleed a képességeket még a legmanaéhesebb hőssel is), nincsenek buffok (rúnákat ne számítsuk, más taktikát igényel), nincs autoteleport bázisra és mintha nagyobb is lenne a pálya (vagy csak nekem tűnik így?).

Egyébként ha valaki tanulni akar, DOTA, ez egyértelmű. Nekem speciel nem tetszik a grafikája (ide a köveket! jobban szeretem a 2000-es éveket idéző képregényes, rajzolt játékokat), ezért inkább LOL, bár ott is jön változás, nagyon tetszik nekik a DOTA-feeling. Fene a gusztusukat, ritka ronda lesz.

2014. aug. 22. 22:10
 25/25 anonim ***** válasza:
23. nem,pont olyan dotás volt mint te aki játszot 3-at a lol-al és leszarozta,de csak elmondom hogy legalább 7 gombot kell használni általában,ami közel se mondható 3-nak,
2014. aug. 22. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!