Adjak még egy esélyt a League of Legends-nek?
Hello!
Én egy 19 éves diák vagyok,aki ebben a tanévben érettségizik.
Az osztályomban(azon belül informatikai csoportban) van nekem 4 osztálytársam,akik League of Legends-eznek már évek óta.
Én 2012.decemberében kaptam meg Skype-os ismerősőmtől egy Dota 2 meghívót.
Elkezdtem játszani vele és nagyon tetszett,beleöltem eddig 500 órát a játékba és megkérdeztem az osztálytársaimat,mit gondolnak róla.
Az egyik azt mondta,hogy neki nem tetszik a courier és megkért,hogy csatlakozzak hozzájuk LoL-ozni.
Beleegyeztem.
Elkezdtem úgy 2013.januárjában LoL-ozni,főleg support karkaterrel,mint Soraka-val,Sona-val és mint secondary support,Morganaval.
Felvettem őket barátnak,de mikor meghívtak engem premade teamre,de a meccsek nagy része defeat lett.
Le is szóltak engem,hogy miért nem vagyok jó és segítettek abban,hogy mit csináljak supportként.
Betanultam a wardolási helyeket,az itemek vételét,az assistot,stb..
Ha fent voltam,ők többször sose hívtak meg játszani.
Aztán jött,hogy random emberek miatt noob-oztak le.
Sajnos én egy ideges kedvű vagyok és ez miatt könnyen depresszióba estem.
A nyarat Dota 2-éssel töltöttem,megvettem Medusa-nak a The Forsaken Beauty Set és néztem a The International-t is minden este.
Sajna a Dota 2-ben is kaptam pofonokat,"lenoobozás"-t oda-vissza,akár orosztól,akár nem orosztól és az miatt is depresszióba estem.
(OFF:Júniusban megvettem a StarCraft II-t és azzal is kezdtem ismerkedni,habár az első vett RTS-em a C&C 3 volt)
Az új tanév kezdetén az egyik osztálytársam meghívott magához kockulni és akkor találkoztam a osztálytársam volt osztálytársaival.
Eleinte normálisnak tűntek,de amikor meghívott az osztálytársam újra magához szilveszterkor,akkor mások voltak.
(OFF: Megvettem a StarCraft II: Heart of the Swarm-ot és találtam egy magyar group-ot,amiben nagyon jól éreztem magamat,mert minden pénteken volt gyakorlás és nagyon segítőkészen támogattak)
Amikor 3v3-aztam velük közösen velük,együtt voltam velük egy csapatba,én,mint Thresh.
Miután 5 death-et szereztem be,az egyik kérdezte tőlem:
"Hé,te mennyit játszottal eddig Threshel?"
Mondtam: "sokat."
Ő válaszol: "Hát akkor jobb ha gyorsan uninstallálod a LoL-t egy életre".
Én azon az estén megfogadtam,hogy ott hagyom a MOBA játékokat egy életre és nem érdekel,hogy mindenki ezzel játszik,akkor én leszek az egyetlen,aki nem fog.
Másnap eladtam minden Dota 2 itememet,amit tudtam a Piacon és letöröltem a LoL kliensemet a gépemről és a pendrive-ombról.
Úgy próbáltam kitörölni a fejemből a LoL-al kapcsolatos emlékeimet,hogy kijátszottam a Metal Gear Rising: Revengeance-t és az Assassin's Creed III-at és még úgy,hogy nem olvastam el azokat a híreket GameStaron és PGO-n,amibe benne volt a LoL.
Az egyik vett egy Teemo-s sapkát,így amikor rajta van,eltakarom az arcom,mert úgy érzem,hogy amikor valami LoL-al kapcsolatosat látok vagy hallok,mint ha azt hallánam,mintha valami visszahívna,hogy menjek vissza játszani tovább.
És most ez a helyzet.
Level 27-esként hagytam ott a játékot.
Mit ajánlatok,mit csináljak?
Folytassam tovább,mert ha folytatom,lesz értelme és eredménye a tettemnek vagy hagyjam abba és menjek vissza StarCraft II-zni?
Szerintem ne folytasd.
Én cs 1.6-al játszottam sokat, hívtak lanra is, nem voltam rossz. De mixen egyfolytában mindenki lebénázott, és meguntam az egészet. Nem jó az hogy mindig bénázzák az embert. Én nem élem bele magam, csak zavaró hogy mások igen, és emiatt bénáznak le. Már csak pubra megyek fel kb havonta.
jah és ha valaki azt mondja late gambe így meg úgy annak:
Nem lessz lategame mert top veszít darius lecammog botra jungleval meg ne agy isten mides katarinnal aztán majd max abba lehet reménykedni hogy össze vesznek mert katarina beultizva dublezik darius meg anyázik mert elnyomta az ignitet ami odáig fajul hogy eggyik leave jungle lee meg megkeseredve surrendet nyomkodja mert csak asistja van xddd
Előző voltam by (GO ALLL BARON + WARDDD és egy hang megszólal ezek után enemy double... enemy triple... enemy quadraaaaaaaaaaaa..... ENEMY PEEENTAAAAKIIIILLLLL xDD :)
Először is:béna vagy ha ezen megsértődsz
Másodszor:én 3 hete tolom a lolt és 17 es vok.A haverom bevisz mindig 30asokhoz bas.zki azokat sza.rrá verem fél kézzel xD.Ha 27-es vagy igazán tudnod kéne annyira játszani hogy ne noobozzanak le.De gondolom tudod hogy én erre mit szoktam mondani(vagy nem):SZHARR VAGY!
Először is: ez csak egy játék! Most mit érdekel téged, hogy arctalan idióták nooboznak? A játékélményért játssz!
Másrészről: basszus én csaj vagyok, béna mint a halál, feedelek (nem csak 5-öt...:D), de mégis csak röhögünk a premade csapatunkkal. Nem kell ennyire véresen komolyan venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!