Adjak még egy esélyt a League of Legends-nek?
Hello!
Én egy 19 éves diák vagyok,aki ebben a tanévben érettségizik.
Az osztályomban(azon belül informatikai csoportban) van nekem 4 osztálytársam,akik League of Legends-eznek már évek óta.
Én 2012.decemberében kaptam meg Skype-os ismerősőmtől egy Dota 2 meghívót.
Elkezdtem játszani vele és nagyon tetszett,beleöltem eddig 500 órát a játékba és megkérdeztem az osztálytársaimat,mit gondolnak róla.
Az egyik azt mondta,hogy neki nem tetszik a courier és megkért,hogy csatlakozzak hozzájuk LoL-ozni.
Beleegyeztem.
Elkezdtem úgy 2013.januárjában LoL-ozni,főleg support karkaterrel,mint Soraka-val,Sona-val és mint secondary support,Morganaval.
Felvettem őket barátnak,de mikor meghívtak engem premade teamre,de a meccsek nagy része defeat lett.
Le is szóltak engem,hogy miért nem vagyok jó és segítettek abban,hogy mit csináljak supportként.
Betanultam a wardolási helyeket,az itemek vételét,az assistot,stb..
Ha fent voltam,ők többször sose hívtak meg játszani.
Aztán jött,hogy random emberek miatt noob-oztak le.
Sajnos én egy ideges kedvű vagyok és ez miatt könnyen depresszióba estem.
A nyarat Dota 2-éssel töltöttem,megvettem Medusa-nak a The Forsaken Beauty Set és néztem a The International-t is minden este.
Sajna a Dota 2-ben is kaptam pofonokat,"lenoobozás"-t oda-vissza,akár orosztól,akár nem orosztól és az miatt is depresszióba estem.
(OFF:Júniusban megvettem a StarCraft II-t és azzal is kezdtem ismerkedni,habár az első vett RTS-em a C&C 3 volt)
Az új tanév kezdetén az egyik osztálytársam meghívott magához kockulni és akkor találkoztam a osztálytársam volt osztálytársaival.
Eleinte normálisnak tűntek,de amikor meghívott az osztálytársam újra magához szilveszterkor,akkor mások voltak.
(OFF: Megvettem a StarCraft II: Heart of the Swarm-ot és találtam egy magyar group-ot,amiben nagyon jól éreztem magamat,mert minden pénteken volt gyakorlás és nagyon segítőkészen támogattak)
Amikor 3v3-aztam velük közösen velük,együtt voltam velük egy csapatba,én,mint Thresh.
Miután 5 death-et szereztem be,az egyik kérdezte tőlem:
"Hé,te mennyit játszottal eddig Threshel?"
Mondtam: "sokat."
Ő válaszol: "Hát akkor jobb ha gyorsan uninstallálod a LoL-t egy életre".
Én azon az estén megfogadtam,hogy ott hagyom a MOBA játékokat egy életre és nem érdekel,hogy mindenki ezzel játszik,akkor én leszek az egyetlen,aki nem fog.
Másnap eladtam minden Dota 2 itememet,amit tudtam a Piacon és letöröltem a LoL kliensemet a gépemről és a pendrive-ombról.
Úgy próbáltam kitörölni a fejemből a LoL-al kapcsolatos emlékeimet,hogy kijátszottam a Metal Gear Rising: Revengeance-t és az Assassin's Creed III-at és még úgy,hogy nem olvastam el azokat a híreket GameStaron és PGO-n,amibe benne volt a LoL.
Az egyik vett egy Teemo-s sapkát,így amikor rajta van,eltakarom az arcom,mert úgy érzem,hogy amikor valami LoL-al kapcsolatosat látok vagy hallok,mint ha azt hallánam,mintha valami visszahívna,hogy menjek vissza játszani tovább.
És most ez a helyzet.
Level 27-esként hagytam ott a játékot.
Mit ajánlatok,mit csináljak?
Folytassam tovább,mert ha folytatom,lesz értelme és eredménye a tettemnek vagy hagyjam abba és menjek vissza StarCraft II-zni?
Heló!
Először is, tedd fel magadnak a kérdést: tetszett neked a lol, avagy sem? Ezután jön, hogy jól ment-e ajáték, avagy sem? Ha nem, akkor egyszerű a megoldás: botozni, normalozni, rúnűkat összerakni, masterizeket felépíteni és gyakorolni. Videókat nézz az adott champről, esetleg custom game - én sose viszek normalba az előtt championt, hogy kellő mennyiségű botot ne játszottma volna vele, mert kicseszés a többi játékossal, ha nnormalban, rankeden próbálodk ia hőst, aztán ott derül ki, hogy hoppá, marhára nem megy, bocs a lost és hogy 40 pec elment feleslegesen az odődből... -, és készülj tematikusan.
Ha jól ment, és mások maitt nooboztak le, akkor meg ne vedd magadra.
Én tematikusan készöltem a lol-ra, egy 2 éve játszó barátom segített. 25-27 nap alatt lettem 1-ről 30-as szintű, utána jött a ranked. Elszomorító a helyzet, haegyedül játszol. Ezért kel legy barát rankedre, de normal gamebe is, hogy száímthass egy játékosra. Solo noobok, rankeden ppróbálom ki a ma vásárol championom, unkiledek... tömve van minden velük.
Ezt azért említem, mert hangsúlyozom újfent: barátokkal játszani a legjobb a lol-on. Ketten, 3-an... mindegy, csak lehetőelg legyen veled valaki és ne csak egyedül nyomasd. És itt tényleg barátokra gondolok, nem egyszer látott gyökerekre.
Én nem is játszok más magyarral, csak a barátaimmal, me esetleg azzal az egy emberel, akit 2 barátom személyesen ismer, és jó arc, aki tudja, minek hol a helye, ideje...
A játék amúgy is fel fog húzni, engem is mindig felház, epdig foylton megfogadom, hogy nem, nem írok chaten, de annyi solo noob idióta troller gyökré játszik, rnakedet is, hogy nem lehe "kiakpcsolni" az érzelmeket - hiába várná el kvázi a szabályzat.
Egyébként pedig miért kellene abbahygnod bármilyen más játékot ,csak mert lolozol? Te döntöd el, mivel akarsz játszani, mennyit...
Ahogy az elso irja, en is csak egy rinyagepet latok benned
Elobb fel kellene fogd hogy az csak egy jatek, szorakozasra volt kitalalva, ha te ennyire beleeled magad egy par noobozasba akkor jobb ha nemcsak a jatekokat torlod le hanem a geped is eladod es kimesz a friss levegore
Hát szerintem neked nem valók a MOBA játékok. Egy játékos viszonylag gyorsan fejlődhet, de aki depresszióba esik azért mert lenoobozzák az inkább hagyja az egészet.
Ráadásul te még nem is élted bele magad a soloQ "csodás" világába.
Még itt goldban is (ami elvileg már jónak számít) vannak akik caps lockot nyomva tartva ordítják végig a meccset remélvén, hogy meghalunk vagy valami hasonló :D
savanyújóska
Zed a játék egyik legnehezebb karaktere.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!