Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends tippek/trükkök?

League of Legends tippek/trükkök?

Figyelt kérdés

Egy kis segítséget kérnék a lol-hoz illetve tippeket.

Pl nekem nagyon nem megy a jungelezés, ha rám jut a jungle akkor biztos veszít a csapat mert nem tudok jungelezni szépen és ügyesen. Minden ami lol ide jöhet:

EUNE szerveren vagyok! lvl 30 s4 silver V

2014. febr. 4. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A youtube a barátod.
2014. febr. 4. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a champion selectben írod, hogy te nagyon rossz vagy ott, akkor általában azért lehet megoldást találni. Én pl csapnivaló adc vagyok és rankeden még egyszer nem kellett játszanom azon a poszton (season 4-ben), mert szólok a csapatnak, hogy ott csak dísznek vagyok jó.

Amúgy ha jobb akarsz lenni javaslom, hogy nézz twitchen streameket (nightblue3, TheOddOne, Cyanide stb) Alap angoltudással már egész jól lehet érteni, de már akkor is jó trükköket lehet ellesni, ha csak nézed.

2014. febr. 5. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is számit hogy kivel mész.(pl.J4 vagy lee vagy rengar op és ha topon tudsz velük akkor szerintem junglerbe se lehet akkora baj
2014. febr. 5. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:

értem köszönöm

#2 szoktam nézni streameket, de sajnos angol tudásom nagyon alacsony, de próbálom megjegyezni amit látok.Én inkánbb adc-nek vagy supportnak vagyok jó. Rankedezni még nem rankedezek mert csak a csapattársaim szopnának miattam :)

2014. febr. 6. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Hm.. még nem rankedeztél de már lvl 30 s4 silver V-vagy? Érdekes..
2014. ápr. 9. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Azt hogy? :D
2014. ápr. 9. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Írtam én ilyet? Olvasd el mégegyszer.
2014. ápr. 13. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
"EUNE szerveren vagyok! lvl 30 s4 silver V"
2014. ápr. 14. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!