A league of legends játékosai közül kb hány lány van a 34 millióból? 1? vagy 2?
LoLban nem fogsz becsajozni, ne is álmodj róla :)
Egyébként elég sok van, csak direkt nem mondják meg, mert a pisisek mind rájuk hajtanának.
Én négyet tudok ismerősi körből, ezek közül egyik talán csak játssza, hogy lány (vagy ennyire kiéhezett? nem hiszem, akkor sem tenne ajánlatokat). Plusz egy lány, aki itt kérdezte meg, hogy mehet-e férfi champ-pel. Ez már öt.
Egyébként olyan 10% körüli arány valóban reálisnak tűnik játéktapasztalatok alapján.
Nekem barátom játszott régóta,először hülyeségnek tartottam, de aztán letöltöttem és azóta együtt játszok vele ha otthon vagyunk. :D Ilyenre még lehet esélyed. Am igen..ha mondom hogy lány vagyok egyből odavan minden fiú. :D
18/L
Szerintem elég sokan, nekem nagyon sok lány ismerősöm van lolon. Persze az is lehet hogy hazudik.
Én utálom ha valaki játékokon akar csajozni, arra ott van a társkereső, de az is baromság.
Fiú vagyok, félre értés ne essék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!