1/10 anonim válasza:
Ahri, lux, Akali, TF, Veigar... ha nem gond nem írom ki mind a 40+ championt. Minden ami mágus
4/10 anonim válasza:
AP Nocturne-t ne igazán próbáld ki XD nekem a kedvencem Oriana , mivel már az elején brutális damage van Q+W vel . A másik ilyen OP combos az LeBlanc . Early-ben szinte verhetetlen .
5/10 anonim válasza:
Az én kedvenceim sorrendben: Zyra, Ziggs, Gragas, Syndra
7/10 anonim válasza:
Szerintem Brand is elég jó tud lenni full AP-san. Én őt használom.
8/10 anonim válasza:
Katarina. Ha megtanulod kezelni, és jól gankelsz akkor könnyen eltudod feddelni magad. Mellesleg az egyik legélvezhetőbb champ szerintem. Teemo mellett.
9/10 anonim válasza:
Morgana. Miden Morganával 75-80% win arányom van. Csak katarina/mordekaiser ver meg kb.
10/10 anonim válasza:
Teemo,veigar,azir,heimerdinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!